Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmi bánat ellen mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi bánat ellen mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
A történet hosszú maradjunk annyiban,hogy egy jó barátnőm és aki nekem tetszik összejöttek és mont mit tegyek mert a szüleimnek nem akarom elmondani és nem akarom hogy mindig síni lássanak.

2012. júl. 7. 22:23
1 2
 1/14 LynyrdSkynyrd96 ***** válasza:
Vársz(hosszabb de egészségesebb) vagy iszol(rövidebb és egészségtelen(akkora mennyiségben)ezt nem ajánlom könnyen rászoksz)
2012. júl. 7. 22:25
 2/14 anonim ***** válasza:
Kezdj el WoW-ozni!
2012. júl. 7. 22:27
 3/14 anonim ***** válasza:

Ez nagyon fájdalmas téma! Én lassan két éve szenvedek és sírok még mai napig is olykor olykor!Mondják,hogy az idő begyógyítja a sebet,de ez véleményem szerint nem igaz! Amikor már azt hiszed,hogy elfelejted eszedbe jut egy emlék,egy ismerős illat egy finom érintés ! Bonyolult nagyon! Nekem 10 hónapja van barátom de a fele boldogságom nincs meg mint akkor volt! 14 hónap magány után lett barátom azt hittem jobb lesz,talán könnyebb,de nem múlt el! Talán az ex volt az igazi,aki mindennél és mindenkinél többet jelentett nekem és mindig támogatott! Bocsika egy kicsit elragadtattam magam ...

A jó barátnőd tudta,hogy tetszik neked a srác?? Mert ha igen elég bunkó ...

Jártatok korábban a sráccal vagy csak tetszik??

20/L

2012. júl. 7. 22:29
 4/14 anonim ***** válasza:

Olvasd el a következő könyvet: Jaroslav Hasek-Svejk

semmi köze a szerelemhez. Egyszerűen csak humoros, és eltereli a figyelmedet. Nekem ez a szívfájdalmas könyvem.

21/L

2012. júl. 7. 22:38
 5/14 anonim ***** válasza:
hallgass children of distance-t! én már lassan 4 hónapja ezt teszem... mindennel kapcsolatban totál közömbös vagyok, ha ezt hallgatom, akkor legalább sírok :/
2012. júl. 7. 22:44
 6/14 A kérdező kommentje:
a 2. kommentelőnek hát a csajjal a egy nyári táborba lettem nagyon jóba már régebben is ismertük egymást éfolyam társak vagyunk és azon a táboron mondtam neki hogy nem rossz a srác de inkább dagadtam én már olyan kemény 4-5 éve szaladok utánna kissebb-nagyobb sikerekkel de még nem jártunk amúgy az ciki ha az osztálytársam?? mert valamelyik évbe tetszett valameik évbe nem am bocsi a sok szövegért és köszi a tanácsokat
2012. júl. 7. 22:49
 7/14 A kérdező kommentje:
bocsi 3. kommentelő am szép volt az amit leírtál kb. én is ezeket érzem csak nekem nincs barátom sose volt :(
2012. júl. 7. 22:50
 8/14 anonim ***** válasza:
gyere hozzám! :D bár sztem még kis fiatal csajszi lehetsz. :)
2012. júl. 7. 22:51
 9/14 A kérdező kommentje:
az útolsó kommentelő Én Kelly Clarkson Beacuse of You-t hallgatok engem az a dal is megsirat Az a ciki, hogy hazafele ott tültem a srác mögött és sírógörcs kerülgetett mikor megtudtam hogy összejöttek.de közbe a srác egész hénet úgy viselkedett velem mint ha a barátnője lennék bár mindenkivel olyan kedves de ez számomra mást jelentett
2012. júl. 7. 22:53
 10/14 A kérdező kommentje:
22:51 jah az vagyok :D .......:/
2012. júl. 7. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!