Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán több év után is szeretjük még egymást? (LENT! )
Figyelt kérdés
volt egy kapcsolatom kb 2 évvel ezelőtt és rettenetesen szerettük egymást...de vége lett..egy kis félreértés miatt..:/..és szinte 1-2 évig nem is találkoztunk nem is beszéltünk max csak mikor láttuk egymást köszöntünk.És ugye neki is boldog kapcsolata van most meg nekem is...de mostanság történt hogy egy vonattal jöttünk haza és hát egymás mellé keveredtünk...és egyfolytába nézett kereste a társaságom nagyon jókat nevettünk meg minden ... és hát láttam a szemébe azt a bizonyos örömet,"szerelmet?!".és amint említettem is nagyon szerettük egymást,és megfogadtam, és neki is megígértem hogy örökké szeretni fogom...:/. Szerintetek most ez mi volt a vonaton?? meg a boltokba is állandóan figyel,mosolyog..:(2012. júl. 3. 14:54
1/8 anonim válasza:
Ha annyira szerettétek egymást egy kis félreértéssel miért lett vége? :) Az ilyesmit nem tudom megérteni. Ha tényleg boldog kapcsolatban éljetek mindketten ne dobjátok félre egy újrafellángolás miatt. És azt hogy még szeret lehet csak te képzeled be... Beszéljétek meg, vagy nem tudom. szerintem nem jó ötlet megint belekóstolni a dologba, felmelegítve csak a töltött paprika jó (bár az sem az igazi)
2/8 A kérdező kommentje:
hát igen igazad lehet...bár nekem ő volt az első is lehet ezért érzem így...:/ .. sajnos nem tudjuk megbeszélni ... a barátnője túl féltékeny..:S
2012. júl. 3. 15:42
3/8 anonim válasza:
Lehet, hogy mindkettőtökben végbement az újrafellángolás. Kérdés, hogy vajon működne másodjára is a dolog. Szerintem addig ne erőltessétek, amíg kapcsolatban vagytok.
24/F
4/8 A kérdező kommentje:
igazad van..:/ köszi a válaszod..:)
2012. júl. 4. 14:39
5/8 anonim válasza:
szerelemben és háborúban mindent lehet..:) üljetek le és beszéljétek meg, ne foglalkozz azzal h ott a jelenlegi csaja. Egy beszélgetésbe még senki nem halt bele.
20/L
6/8 A kérdező kommentje:
:).de hogy érjem el van valami tippetek??
a telo száma se lehet már a régi..igaz az utcánk végén lakik de olyan kínosoan érezném magam a szülei előtt is meg ugye csak együtt él a barátnőjével.! :(
2012. júl. 5. 15:07
8/8 A kérdező kommentje:
én 17 ő 22 :/
2012. júl. 5. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!