Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire bizhatok a lányokban?
Figyelt kérdés
17 éves fiu vagyok volt már barátnöm de még szüz vagyok, azért mert a családom eléggé ismert a városunkban és félek hogy ha valakivel lefeküdnék és rosszúl teljesitenék az ágyban akkor pár napon belül kiderülne hogy egy luzer vagyok és azt a szégyent nem tudnám elviselni. Szoktam járni a barátaimmal bulizni és ott szoktam csajozni smárolunk, fogdossuk egymást de többet nem engedek pedig már nagyon szeretnék csak félek a kudarctól hogy a lányok egymás között megbeszélik hogy milyen volt a szex velem és másokkal is s igy rangsorolnak és többet senki nem fog velem szoba állni. Mit csináljak tudtok segiteni?2012. jún. 30. 14:18
2/4 anonim válasza:
Keress egy szűz lányt, s ha rosszat mond rólad, te is rosszat mondasz róla, mert ha neki is az első nem nagyon tudja eldönteni hogy ő milyen volt. És a fiúkkal sincs tapasztalata, szóval ő nem tudja milyen voltál, csak annyit tud hogy "Elveszítettem a szüzességem" . :D
3/4 anonim válasza:
Majd ha lesz egy komoly kapcsolatod, ahol már egy ideje kitart melletted a lány. Addig ne dobd magad senkinek. Aki rendes lány, az meg nem fog senkinek semmit mondani, mivel ez a magán ügyetek. Ne ilyen kis diszkós macák közül válogass. Inkább keress szolidabbat. Lehet, hogy ő nem fogja hagyni magát csak úgy kapásból smárolgatni, de mivel normális az értékrendje, téged is sokkal jobban becsül, értékel majd.
4/4 anonim válasza:
Ne csajozzál te p0cs! Szerezz egy barátnőt, udvarolgass neki, járjatok, és akkor 18 évesen már el is veszítheted nyugodt körülmények között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!