Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem múlik el? Mi lehet ez az egész? :\
Ha tudod, hogy szeret és Te is Őt, akkor miért nem lépsz?
Nem kell mindig megvárni, hogy a másik lépjen. A kapcsolatok legnagyobb ellensége a büszkeség és félelem. Ha igazán fontos, elé állsz és megmondod őszintén.
Végül is, mit veszíthetsz vele?
Nekem is volt egy kb 10 évig tartónagy szerelmem, de soha nem teljesedett be végül.
Azt javaslom azzal nyugtázd ezt a helyzetet, hogy ha egyszer össze kell jönnötök, akkor úgyis össze fogtok. Ha mondjuk tisztázódnak benne is az érzések és végre megkomolyodik. Persze ez nem pár éven belül lesz, ahogy a soraidból kiveszem. Addig pedig élj és próbáld meg elfelejteni.
Visszagondolva az eddigi kapcsolataimra, ami jól működött kapcsolatom azt mind fiúk kezdeményezték és a kisujjamat sem kellett szinte mozdítanom. Hiába törtem magam évekig és kerestem a nagy szerelmet.
24L
köszönöm a válaszokat!!
léptem már elégszer én úgy gondolom, nem egyszer meg is mondtam neki mindent és akkor mindig jó volt egy pár napig.. de ennyi
Szia!
Én is így voltam, férfi létemre, egy lány jött az iskolánkba ötödikes voltam akkor , utána 13 évesen jártunk, utána alig találkoztunk ezért még jobban szerelmes lettem. Ezután később összeházasodtunk, most 38 éves vagyok. Nekem is diákszerelemnek indult aztán házassággal végződött.
Szia!
Figyelj,szerintem álomvilágban élsz.
SZERELMES VAGY.Ami azt jelenti,hogy nem látod tisztán a dolgokat,én is voltam hasonló helyzetben.
Ha ez a srác azt csinálja,hogy csajozik miközben de epedsz érte,de néha visszajön hozzád,az azt jelenti,hogy mindig jól belédtörli a lábát mikor nem jön neki össze az amit ő szeretne,ő NEM szeret téged.
Tudom hogy jólesik azt hinni,hogy ő is szeret,de mivel te szereted ezért nagyon könnyen befolyásol téged.
Tegyél meg mindent amit lehet,hogy elszakadj tőle,igazából csak be kell látni ésszel,hogy ennek így nincs értelme,aztán szép lassan elmúlik...
Ha nem tudod belátni magad,akkor menj el pszichológushoz és beszéld meg vele,ő majd megérteti veled,sokat segít.
Nehéz az ilyenből kilépni,mert azt hiszi az ember,hogy nem talál majd még egy ilyet,de hidd el fogsz még találni,tapasztalatból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!