Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy megközelíthetetlen srácba, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Otthonülő típus lányokkal nem látni, félénk...tőlem is fél talán taszítom is....nagyon szertném ha személyesen a saját valómat tudnám adni előtte, de csak cset jön össze vele.... :(2012. jún. 27. 23:09
2/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam kétszer...és mindkétszer valós indokkal mondott nemet, de már harmadszorra nyomulásnak érezném...
2012. jún. 27. 23:12
3/7 anonim válasza:
Nem nyomulás, ha szereted Őt s szeretnéd, hogy megismerjen s te is megszerettesd vele magad, próbáld meg még legalább 1x-2x. Lehet MOST még úgy gondolja, nem tetszenél neki, de hamar megváltozhat a véleménye. Csak bátran;)
4/7 x) válasza:
Az nem lehet hogy csak az tetszik benne hogy olyan "megközelíthetetlen"? Hogy csak a kihívás miatt akarod őt?
Ha ezeket végiggondoltad és úgy érzed hogy tényleg szereted és nem csak a mássága tetszik, akkor hívd el újra, itt a nyár, csomó érdekes program, soroljam még?
5/7 anonim válasza:
Ez baromság. Ha kétszer nemet mondott, harmadjára nem fog igent mondani. Sajnálom, kérdező...
Lehet, lesznek most olyanok, akik bevágják, hogy "de én ötödszörre mondtam neki igent a négy nem után és nem bántam meg", de kicsi a valószínűsége, hogy neked ez össze fog jönni.
Persze mindenki más és más.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem....a megközelíthetetlensége az ami nem tetszik benne, szeretem a közvetlen embereket, ő mégis megfogott...
2012. jún. 27. 23:24
7/7 anonim válasza:
Törődj bele, hiszen ki is írtad, hogy megközelíthetetlen. Vagy meg akarod erőszakolni, az illegális.
26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!