Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon kétségbe vagyok esve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kétségbe vagyok esve mit tegyek? 20/f

Figyelt kérdés
Barátnőm és én már 23hónapja voltunk együtt. Én most 20 vagyok ő pedig 18.Hihetetlen jól megvoltunk, nem siettünk el semmit sem, rengeteg szép élményünk van szinte csak az. Rengeteg mindent átéltünk már együtt és sokat tanultunk egymástól, főleg én tanultam meg sok rossz eddigi tapasztalataim miatt eddig nem tudtam soha megbzni a lányokban de benne teljes bizalomra leltem. Az elején nem voltam még szerelmes annyira de ahogy teltek a napok úgy estem bele jobban, és ez kölcsönös is volt. De az egész pár hónapja kezdődött. Mint egy rossz álom.Barátnőm élete felgyorsult és rengeteg pozitív vltozás érte az életben(jó munkahely, szabadabb élet stb) és egyfajta kapuzárási pánik tört rá, mivel épp akkor laposodott el a kapcsolatunk, mert nekem megterhelő volt szembenézni pár problémával akkor, de tudom h hibás vagyok sokmindet másképp csinálnék már... Nos megváltozott a baráti társasága is , és ezeket a műmájer embereket istenitette mindig is de túl kishitü volt ahhoz h beássa semmivel sem jobbak más embereknél. ( előttem is nehezen , de kitárulkozott mint ahogy senki más előtt soha.) Ő rossz irányba indult el.Megéreztem a felelőtlensége miatt h valami baj van ezért volt hogy kimentem elé a munkahelyéhez és hazakisértem akkor olvastam el a facebook üzeneteit és nem egy emberrel flörtölgetett, de leginább csak a fiuk hajtottak rá.. tudjátok hogy van ez.. :) Nagyon kiakadtam először mert éreztem h valami nagy gáz lehet... el akartam hagyni őt mert közben azt is mondta h szüneteln szeretne most egy kicsit élni.. és ez teljesen az elvei mellen szol, mivel szerintem ha két ember szerti egymást joban rosszba nkitartanak. jó azts tudom az ő esete más, mert énis átéltem ezt. valahol meg tudom érteni.. Egy buliban szalagavatója afterjném megcsalt engem egy jelentéktelen"" fiuval. Akkor teljesen összetörtem és én is baromságokat tettem, félelmemben h majd elveszitem őt ugyis és a tehetetlenségtől ami eddig is sokat kínzott életem során. Akkor ezekután megszakitottuk a kapcsolatunk, de nem birtuk sokáig és újra összejárogattunk... akkor még titokban, és ez igyis maradt pár honapig. A barátnői előtt nem vállalt fel rendesen legalábbis mindenki előtt nem tudott..furcsa volt megint jöttek a megérzések, már egyre komplikáltabb volt minden.. énis ujra kezdtem értéelni sokmindent és gondolkoztam rengeteget.. akárcsak eddig. Aztán bevallotta nekem hogy megcsalt egy ujboli alkalommal csak akkor egy osztáyltársával aki eddig nagyon bejött neki mindigis és a szalagavató után és közben kerültek egymáshoz közelebb. Még eztis feldolgoztam nagyon szeretem őt, már nem kérte h bocsássak meg iszonyatos nyomás volt rajta, és megint összejöttem vele, mert őis akarta egészidáig is éreztem furcsaságokat főleg ahogy bánt velünk, meg ahogy töbet törödött magával és a bnőivel felszines dolgokra, ivott meg minden. én peidg elnéző vagyk és sosem akasztottam a nyakára akkora pórázt. Hogy rövidre fogjam, már zsinorba másodszor bőgtem buliban mert éreztem valami nincs rendben és utolag elhatároztam h elég volt mostmár komolyan elkell beszélgetni, és a tettek mezejére IS lépni mert ez igy nem állapot. Aztán beszélgettünk, és azt mndta jó velem lenni de ő ugy gondolja h ő msáhogy szeret enegem"" végülis és hogy igy mindig becsapva fogom érezni magam.. akkor aztán... elmondta h a második sráccal nem csak csók volt hanem le is feküdt vele.. eddig elfojtotta ezt magában, és ezért volt az a sok sértés is mert nem akart megbántani. Most hogy ezt tudom sokmindenre kaptam választ, de iszonyatosat csalodtam benne. És én tudom h mellettem a helye, pont ebben az időszakban mivel nincs egy olyan személy az életében akivel őszintén megbizik, még a saját anyukája sem. de ebbe most nem megyek bele. Még beszélünk telefonon a neten, de tanácstalan vagyok. El kéne engednem, de mégsem.. mert nagyon szeret és ezt tudom is és ő is rengeteget szenved... hihetetlen jó vele ő mindenért magát okolja vlaahl énis hibás vagyok. Nehezen tudnm elfelejteni.. meddig várjak rá amig kitisztul minden.. vagy adjam fel? nehéz lenne felállni.. nektek mi a véleményetek? Előre is köszönöm..

2012. jún. 26. 10:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Egy 18 éves csaj, mit vársz, hogy lekösse magát veled? Hagyjuk már. Te vagy a nagy hülye, hogy ennyire beleszerettél egy 18 éves kis csajba . Ha ennyire szeret, akkor miért vagy most padlón?
2012. jún. 26. 10:13
 2/12 A kérdező kommentje:
Szerintem azért mert valaki szentimentálisabban él és nincs még sok tapasztalata nem hiszem h balfas.z , de te tudod én biztos nem tartom magam annak csak érzékenyebb vagyok a kelleténél.. még sokat kell tanulnom de büszke vagyok rá hogy nem vagyok akkora elfuserált b.nkó mint a fajtárasim többsége :)
2012. jún. 26. 10:18
 3/12 anonim ***** válasza:

Azért, mert egy f.asz és bevesz minden szart, amit itt a gyakorin összehazudnak a nők.

Értelmes férfi nem kezd szűz fiatal lánnyal komolyan, mert ez a vége.

2012. jún. 26. 10:19
 4/12 A kérdező kommentje:

Ripedion:

igazad van lehet h hülye vagyok.. de ez idővel alakult ki mondom.. rengeteg dolog van benne amit eddig kerestem egy lányban és őis szinte csak javára változott azóta.. az h most padlon vagyok őt is rendesen megviseli és rengeteg tanum van rá. De köszönöm válaszod, igazad lehet ..

2012. jún. 26. 10:21
 5/12 anonim ***** válasza:
Fogjátok már be a pofátokat nagy okosok... Segítséget vár, nem azt hogy basztassátok... Ha nincs normális gondolatotok a témához akkor ne szóljatok hozzá...
 6/12 A kérdező kommentje:
szűz ? ki mondta h szűz ? ...
 7/12 A kérdező kommentje:
légyszives csak az válaszoljon aki átrézi a helyzetet és megért. Nagyon kivagyok ez a lány lett az életem, nem kell még ez a sok ostorozás.. tudom h hibás vagyok de mit tehetek mostmár ilyen ez a szerelem.. :'(
2012. jún. 26. 10:22
 8/12 anonim ***** válasza:
nincs azzal baj h ennyire szereted ha mindez kölcsönös. A baj ilyenkor kezdődik. És nem mert 18 éves! Mivel megcsalt, felejtsd el. Nehéz lesz, de majd túlteszed magad ezeken.
2012. jún. 26. 10:23
 9/12 anonim ***** válasza:
86%

Ott cseszted el, hogy az első megcsaláskor nem dobtad a ribancot. Alapszabály, hogy ha az egyik fél félrelép, akkor annak a kapcsolatnak (előbb-utóbb)vége. Te meg, mint egy pincsikutya futottál utána és meg is bocsátottál neki... Van még mit tanulnod:)

Most pedig ne keresd őt már egyáltalán és, ha könyörögni fog, akkor se engedj neki. Hidd el, hosszútávon így jársz a legjobban. Annyi csaj mászkál az utcán, ne ragadj le egy ilyen ringyónál. Sok sikert:)

2012. jún. 26. 10:33
 10/12 A kérdező kommentje:
ja és egyáltalán nem életem még a gyakorikérdések oldallal, van életem ne aggódjatok.. barátaim is akikkel erről beszélek, csak magam megnyugtatásából írtam ki ezt a dolgot így anonym.
2012. jún. 26. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!