Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti milyen idő közönként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen idő közönként hívjátok fel párotokat telefonon?

Figyelt kérdés
Főleg ha távkapcsolat.

2012. jún. 26. 08:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem sajnos zömében távkapcsolataim voltak, tapasztalataim vegyesek.

Volt amikor, -főként kezdetben- olyan erőltetett volt az egész telefonálgatás az első két kapcsolatomnál. De ott ált napi egyszer beszéltünk, ha volt vmi extra, akkor többször.

De jött egy fiú, akivel olyan természetesen jött minden. Mondjuk minden pénzünk arra ment, h együtt legyünk, de szinte nem is kellett telefonálgatni. Ha mégis, akkor sem tapasztaltam jelét sem erőltetettségnek.

Persze ez utóbbi is végetért sajnos...

A napi 5-6-tól viszont hülyét kapnék, nem tudnám elviselni és ha az eddigi párjaimat annyiszor hivogatta volna, biztosan kiakadnak.

24N

2012. jún. 26. 08:19
 2/6 anonim válasza:
Mi általában napi 2x szoktunk beszélni, de ha történik valami rendkívüli dolog, akkor akár többször is. 100km-re lakunk egymástól kb, így csak hétvégente találkozunk. Amúgy ezt a párotokkal kell éreznetek, hogy mennyit ideális beszélnetek egy nap. Ha van téma, mi elbeszélgetünk mobilon egy órát is akár, de ha nincs miről beszélni, akkor percek alatt letudjuk a beszélgetést. Felesleges erőltetni :D
2012. jún. 26. 08:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést mert én 4 nap után ellettem küldve mert nem tudtam felmenni a skypre beszélgetni és nem tudtam felhívni telefonon sem.De viszont mikor fordított helyzet volt akkor napi 15 ször hívtam egyszer sem vette fel a telefont.
2012. jún. 26. 08:36
 4/6 A kérdező kommentje:
és napi szinten 15 alkalom....Küldött 1 smst hogy másnap legyek a skípen elbúcsúzkodni tőle.
2012. jún. 26. 08:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi nem telefonálni szoktunk, hanem neten beszélünk (msn, skype). Ha otthon vagyunk, mindketten be vagyunk lépve msn-en, és ha valami eszünkbe jut, ráírunk a másikra. Van hogy 2 órás intenzív beszélgetés alakul ki, van hogy egy nap összesen 3 mondatot írunk egymásnak, 3 óra alatt... :D

Persze ha nem vagyunk gépközelben de valamit közölni akarunk a másikkal, vagy épp hiányzik, akkor felhívjuk egymást.

2012. jún. 26. 09:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi másfél éve vagyunk együtt távkapcsiban, de még mindig napi 15x hivjuk egymást:) De megértünk helyzeteket amikor nem jön össze felhivni a másikat.
2012. jún. 26. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!