Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hiányzik az előző barátnőm. Mit csináljak? 19/f
Két és fél hónapja szakítottunk, mert nem volt időnk egymásra, illetve csúnyán összevesztünk. Most van egy barátnőm, de úgy tervezem szakítok vele, mert gondolatban mindig Őhozzá viszonyítom. (Az ex legyen X, a mostani legyen Y) Nagyon nagyon hiányzik X, és még mindig szeretem. Y tetszik, de magam is tudom hogy csak szexre kell. Nem nagyon jó vele együtt lenni. Hiányzik X szőke haja, meg kék szeme. Y-nak Fekete haja van barna szemekkel. X sokkal karcsúbb, szebb volt. Y-nal nem lehet viccelődni, mert úgy vettem észre nincs humorérzéke. X 16 éves, Y 19.
Egyszerűen nem Y érintésére vágyom. X-el sokkal jobb volt az életem (másfél évig jártunk). Tegnapelőtt kaptam tőle egy SmS-t (x-től), és ez volt benne: " Szia! Hogy vagy? Remélem jól! Szeretném, ha tudnád,hogy sokat gondolok rád!" ennyi.
Az is szinte kettétört, amikor hirtelen valamiért eszembe jutott, hogy mindig vaníliás-citromos süti illata volt. Szinte éreztem. Nagyon hiányzik nekem. Elhívjam valahová? Előtte mindenképp szakítani akarok Y-nal.
Egyértelmű, hogy mit csinálj, te is leírtad.
Szakíts és próbáljátok újra az ex-szel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!