Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem? Hogy mondjam el neki, hogy nem szeretem? 17/F
Már ötödikes korunk óta ismerjük egymást, évfolyamtársak vagyunk és azóta nagyon jó barátok is (ezzel a lánnyal). Nem volt titkunk egymás előtt (szerelemben sem), legalábbis azt hittem. Én el is mondtam neki, hogy alsós korom óta kibe vagyok szerelmes (aki az osztálytársam is ráadásul), és ő is mondott valaki mást (gondoltam h nem hazudik nekem). De azt a lányt, akibe szerelmes vagyok, nem sikerült elérnem, viszont a mai napig hajtok érte.
Az idén (utolsó évesek vagyunk) egyszer csak elém állt és ezt mondta:
- Nem bírtam tovább várni...és Te mindig is őszinte voltál velem, nem akarok hazugságban élni...Tudnom kell: van nálad esélyem vagy sem?
Gondolhatjátok, mennyire meglepődtem...azt mondtam, gondolkodom rajta...De ÓÓ. Ki gondolta volna? Ennyi év után? Végig szeretett és nem is mondta? És még biztatott, segített elérni azt a lányt, aki nekem tetszik...:( Most nagyon bűntudatom van, hogy nem vettem észre. Biztos úgy gondolta, kivárja a megfelelő pillanatot, mire lemondok a másik lányról, és hátha Ő...
És nem azzal van a baj, hogy nem szép lány, mert nagyon is szép, csinos, és tetszett már más fiúknak is, de...én nem vagyok belé szerelmes! Mint barátot nagyon szeretem, de nem akarom megbántani. Pont őt, aki mindig mellettem állt, ezt a kedves lányt :/ Még mondták is a haverok: ,,Te lúzer, itt ez a gyönyörű csaj, miért nem vagy vele egy hétig, aztán dobod?" De én erre nem lennék képes :(
Most mit tegyek? Nem akarom megbántani, kihasználni! De ha elfogadom az ajánlatát? Talán beleszerethetek egyszer? Ő biztos nagyon szeretne engem, hiszen már ismerjük egymást...De a mi kapcsolatunk nem mint fiú-lány, hanem barát-barát volt legalábbis részemről...
De ha nemet mondom, akkor megbántom Őt, ki tudja, talán soha nem mer többé szerelmes lenni. Boldogtalan lesz MIATTAM! Összetöröm a szívét, pont neki!
Aki hasonló helyzetben volt már, kérem segítsen!
Ezt a "na mi ujsagot" honnan szeded?:p
Elvegre mire jutottunk?:P
Szerintem menj bele amugy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!