Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki hogy nagyon szeretem?
Most komolyan mi döntsük el, hogy lehet elszalaszd életed szerelmét, a nagy Ő-t, vagy sem? Ennyire nem tudod, mit ér meg neked a másik?
Komolyan mondom, én nem értem, egyesek hogy képesek életben maradni, ha ennyire szerencsétlenek.
Ezt neked kell tudnod.
"Olyan bizonytalan vagyok. Vagy mégsem?"
:D
Barátnője van, vagy mi? Akkor inkább tartsd magadban még az infót.
Azért ne törd rá az ajtót, mert az nem szokott bejönni. Én már egyszer megszívtam így.
Nyugodtan mondd el neki, mert semmi veszteni valód sincs. És nem hiszem, hogy a barátság veszélybe kerülne.
Inkább utalgass rá, hogy ő milyen értékes a számodra.
Ügyi legyél! (:
Nyilvánvaló, hogy mi nem ismerjük a srácot. Nem tudjuk, hogy fog reagálni ha elmondod neki, ahogy azt sem, hogy mit érez irántad. Még te sem tudod, aki pedig 6 éve ismered. Három lehetőség van a végkifejletre ha elmondod neki:
1. Összejöttök (aztán vagy működik, vagy nem. Ha nem, akkor lehet hogy utána már nem lesz semmilyen barátság)
2. Nem jöttök össze, de barátok maradtok
3. Nem jöttök össze, és barátok sem maradtok
Szerintem az első kettőnek van a legnagyobb esélye, a harmadiknak a legkisebb a valószínűsége. Száz szónak is egy a vége, neked kell tudnod, hogy kockáztatod-e a barátságotokat egy párkapcsolattal. Ha ügyesek vagytok, akkor a barátság mindenképp megmarad köztetek, függetlenül az egyéb kapcsolattól.
13:59es komment 6éve vagyunk barátod de nem rég kezdtem el többet érezni iránta minta barátság
utolsó komment az első lenne a legjobb mert mindennél jobban szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!