Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem vagyok szerelmes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagyok szerelmes?

Figyelt kérdés
Február környékén megismertem neten egy lányt,akivel aztán rendszeresen beszélgettem.Én elég furának tartom magam illetve mások is annak tartanak és szépen lassan kiderült,hogy a lány is nagyon sok mindenben hasonlít rám és az életszemléletünk is ugyanaz.Sajnos ő pont most ebben az évben érettségizett + messze is lakunk egymástól és átlagban mindig csak két(vagy akár három)hetente találkoztunk kb. márciustól kezdve.Most az utóbbi hónapban az írásbelik után hetente találkoztam vele,nem rég le is feküdtünk..Májusban hirtelen egyik napról a másikra éreztem egy nagyon erős fellángolást aztán pár nap múlva el is múlt..De ha éppen úgy jött ki hogy valamelyikőnk nem ért rá és nem találkoztunk akkor mindig nagyon szomorú voltam.Mindig várom hogy feljöjjön msnre,hogy beszélhessek vele,ha találkozunk akkor is mindig nagyon boldog vagyok.De olyan átütő szerelmet nem érzek,csak nagyon minimálisat...Nem szenvedek amikor nincs velem,csak néha egy nagyon picit hiányzik és elég sokszor gondolok rá..Miért nem tudok szerelmes lenni?Csak bánt mert már látom,hogy ő nagyon oda van értem és én meg nem értem,hogy miért nem megy.Vagy lehet csak több időre lenne szükségem?Volt már valaki ilyen helyzetben? 17/F

2012. jún. 23. 10:40
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát mindenkinél más idő kell a szerelemhez, de nem kell azt várnod, te csak tedd a dolgod, légy vele, ha szereted. De attól még hogy nem vagy szerelmes nincsen gond, az idővel jelentkezik.

20/F

2012. jún. 23. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!