Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miért nem keres?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért nem keres?

Figyelt kérdés

Hívott délelőtt, este elment egy koncertre. Küldtem neki egy smst egy órája, de nem hív. Vajon azért van, mert kövér vagyok?

20/L

2012. jún. 22. 22:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Fogyózzatok együtt, azt jót tesz.:)
2012. jún. 22. 23:09
 12/18 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
Ha úgy volt, hogy együtt mentek az gáz, ha nem akkor valszeg észre se vette, hogy írtál...
2012. jún. 22. 23:09
 13/18 A kérdező kommentje:
176 cm/60 kg :/ tudom h gáz, fogynom kell igazatok van. talán akkor más lesz a helyzet..
2012. jún. 22. 23:10
 14/18 anonim ***** válasza:
ez hogy jutott eszedbe hogy azért, mert kövér vagy? és akkor délelőtt miért hívott? akkor még nem jött rá, hogy kövér vagy? amúgy meg nem hiszem hogy kövér lennél 60kilóval..
2012. jún. 22. 23:11
 15/18 A kérdező kommentje:
Akkor is tudtam, de reménykedtem, hogy elfogad így is, de hát lehet hogy tévedtem? Sajnos kicsit naív vagyok..
2012. jún. 22. 23:13
 16/18 anonim ***** válasza:

Azt így nem tudjuk megmondani, hogy kövér vagy-e, de nézzük a tényeket:

"Hívott délelőtt" - tehát már alakulóban volt valami. Ez esetben nem hiszem, hogy a súlyoddal lenne gondja. Egyszerűen csak bunk- pardon: megbukott protokoll és etikettből, melynek következtében nem sikerült a megfelelő módon kifejeznie, hogy valami (valaki) miatt érdeklődését vesztette irántad.

24F

2012. jún. 22. 23:23
 17/18 anonim ***** válasza:
kínodba nem tudsz már mit kitalálni? Fogalmam sincs, hogy hogy nézel ki, az adatok szerint nem vagy kövér inkább csak lúzer, hogy így sajnáltatod magad! Am meg ha előtte is ezt csinálod mint itt...hát akk örülj hogy beszél beled. Engem már az őrületbe kergettél.
2012. jún. 22. 23:57
 18/18 Ⱳhite ßelle ***** válasza:

167cmel 69kg voltam..., nehogy már kövérnek hívd magad mert vicces... :D Most 53 lennék, igaz kis felesleg van még rajtam. :)

Itt a nyár, könnyen tudsz fogyni ha akarsz.

2012. jún. 23. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!