Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akivel nem tom mivan segítseteeeek?
Figyelt kérdés
van egy lány aki 3 éve tetszik ős is tudja,de vissza utasított,de ennek ellenére facebookon mindig rámír magától és tök jól elbeszélgetünk és akk most mivaaaaaaan???,2012. jún. 21. 20:01
1/7 anonim válasza:
vagy csak a barátod, vagy pedig megijedt, amikor közeledtél
3/7 A kérdező kommentje:
nem hinném hogy megijedt csak néha add elég fura jeleket hogy pl osztály kiránduláson mondta hogy nézzem meg a szemét és akkor közel hajolt hozzám meg és még volt pár ilyen és olyanok vagyunk mint egy házaspár mert szoktunk veszekedni de aztán kibékülünk meg minden és ez olyan jó amikor jóba vagyunk meg meg lehet egy kicsit túlreagálom
2012. jún. 21. 20:04
4/7 fünof válasza:
egy olyan esetben smárold le és akkor megtudod mit is akar...
5/7 A kérdező kommentje:
gondolkoztam rajta de nem mertem és most fejeztem be a beszélgetést vele és már megint 2 órát beszéltünk,de nem tom mivan majd nyáron a csángón(Jászberénybe lakom és ott szokott leni)beszélgetek vele meg felülök valamire mert tavaly nem futottunk ott össze és meg is írta fb-n hogy sajnálna mert fel akart velem űlni valamire tehát már ez is egy olyan fura dolog
2012. jún. 21. 20:34
6/7 fünof válasza:
kezdeményezz. nincs veszteni valód szerintem. de amugy mikor utasitott vissza?
7/7 A kérdező kommentje:
hát úgy 3 éve de azóta folyton jóba vagyunk
2012. jún. 21. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!