Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben?
A barátommal 9 hónapja együtt vagyunk. Az utóbbi hónapokban már sokszor veszekedünk, már szünetet is tartottunk és mégsem segít semmi. Az van, hogy pár hónapja alig figyel rám. Találkozások előtt várok rá órákat, (mint például ma, vártam rá 3 órát és mikor találkoztunk 1 óráig volt velem és utánna ment a haverjai után), a hétvégeket is inkább a haverokkal tölti, nem erőlteti meg magát, hogy eljöjjön utánnam. Mindent elfelejt amit mondott, vagy ígért, még a névnapom is :(
Nemtudom mit tehetnék, én tudom, hogy szeret engem, csak a viselkedésével nemtudok mit kezdeni :(( Kérlek segítsetek, mit tehetnék ?
Szerintem hiányoznak neki a haverjai. Beszéljétek meg, hogy egy héten x napot együtt töltötök, a többiben meg lehet a barátaival, te meg a barátnőiddel, családoddal.
Az, hogy elfelejti a névnapodat tényleg elég bunkó. Emlékeztesd! Ha szeret, lesz egy kis bűntudata.
Szerintem túl fogtok jutni ezen a hullámvölgyön. Hajrá!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!