Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Lebuktattam! (a többi lent)
Fél éve tart viszonyom egy férfival.Nemrég rákérdeztem,hogy mit érez irántam,esetleg lehetne e komolyabb?Ő erre azt válaszolta,hogy mély érzéseket érez irántam,nagyon vonzódik hozzám testileg,lelkileg..Hozzáteszem a feleségével él együtt,a lakás miatt amit még nem tudtak eladni!!Nincs közöttük semmi!Ezt el is hiszem,mivel a feleségének is van szeretője..Elmondta nekem,hogy csak én érdeklem,nincs rajtam kívül senkije sem..Mivel nem bíztam benne eléggé,csináltam egy ál adatlapot az egyik közösségi oldalon..Írtam neki,hogy szexi és megismerném közelebbről..Egy nagyon vonzó csajt tettem ki profilképnek!Erre visszaírt,hogy ˇ"én" is nagyon szexi vagyok és megismerne közelebbről és egy találkozásban is benne volt..A lényeg,hogy munkatársam és mindennap látom..Ti mit tennétek hasonló helyzetben?Lebuktattam,de mi tévő legyek!Az a legrosszabb,hogy mindennep látom!
41F és 21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!