Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeret, de nem szerelmes belém?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret, de nem szerelmes belém?

Figyelt kérdés

Pár hónapja megismertem egy lányt, beszélgettünk, találkozgattunk és egymásba szerettünk. Tényleg lángolt a szerelem, mindig mondogatta, hogy szeret, és örökké szeretni fog, hogy velem akarja leélni az életét. Mikor együtt voltunk, hozzám bújt, megcsókolt. De az utóbbi időben, 1-2 hete már nem ilyen, nem mondja, hogy szeret, ha meg akarom csókolni sokszor elhúzódik. Már olyan is volt, hogy felkapta a vizet amiért mindig meg akarom csókolni, azt mondta h "megfojtom". Beszélgettem vele a dologról és azt mondta, hogy szeret, velem akar lenni és boldog velem, de elismerte, hogy már nincs az a bizonyos rózsaszín köd, mint az elején, magyarán már nem szerelmes. Bizonyára én is hibás vagyok ezért, de mivel még mindig őrülten szeretem, tenni akarok valamit. Szerintetek van rá esély, hogy újra belém szeressen? Mit kéne tennem? Nem sajnáltatom magam, nem bátorítást várok, hanem őszinte véleményeket, tapasztalatokat :) A válaszaitokat előre is köszönöm.

22/F (a lány 20)

2012. jún. 19. 21:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

elég hamar elmúlt nála az a bizonyos ködöcske... :/ másoknak évekig tart, míg feloszlik

másik srác nem jöhet szóba? vagy valami kapcsolaton kívüli dolog, ami mostanság foglalkoztatja?

2012. jún. 19. 21:23
 2/11 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogyha ilyen hamar elmúlt nála a rózsaszín felhő, akkor ez csak egy fellángolás volt a részéről, nem igazi szerelem. Aki igazán szerelmes lesz, csak 1-2 év múlva fog elszállni a köd, ezek után új szintre lép a kapcsolat, ami ugyanolyan szép. De ehhez mindenképp kell, hogy már az elején igazán szerelmes legyen. Remélem, érhető, amit ki akarok fejezni. Mindenki olyat érdemel, akivel kölcsönösen, igazán, mélyen szerelmesek egymásba, tehát nem érdemes bánkódnod a csaj miatt.
2012. jún. 19. 21:31
 3/11 anonim ***** válasza:

21:31-nek teljesen igaza van

ne nehezítsétek meg egymás helyzetét. az igazi szerelem nem hűl ilyen hamar ki.

2012. jún. 19. 21:33
 4/11 A kérdező kommentje:
Tudom, én is pont erre gondolok mindig, hogy ha ilyen gyorsan "felszállt a köd" akkor az nem is volt igazi köd, csak egy lángocska füstpamacsa. De én nem tudok szakítani vele, szeretem és vele akarok lenni, mindenben ő az akit életem párjának elképzeltem. Ehhez hozzátartozik természetesen, hogy az ő boldogsága nekem sokkal fontosabb, és valakivel akibe tényleg szerelmes lehet hogy sokkal boldogabb lenne. Ezt mondtam is neki, de azt mondta, hogy szeret és senki mással nem lenne boldogabb. Nem értem, és nem tudom mit tegyek, de nélküle nem fog menni... :)
2012. jún. 19. 21:42
 5/11 A kérdező kommentje:
Másik srác nincs, ebben szinte teljesen biztos vagyok. Hűséges típusnak ismertem meg, és a barátai, ismerősei is mind ezt mondták róla.
2012. jún. 19. 21:46
 6/11 anonim ***** válasza:
Kábé mintha magamról olvastam volna. Én hiányolom a páromtól, hogy néha meglepjen valami kis aprósággal. Szóval mi már két áve járunk, de még sosem volt olyan, hogy egy szál virággal várt volna rám. Az is ritka, hogy időben érkezik a találkáinkra, ez is már zavar, eleinte elnéztem, de most már mindig én várok rá, és ez már akkor is idegesít, ha csak két percet késik. Ő a pasi, a megbeszélt időpont előtt öt perccel legyen ott... Meg hébe-hóba egy szeretlek-sms sem árt, kiegészítve néhány őszinte vallomással. Nem azt mondom, hogy nyáladzunk, de legyenek már újdonságok, meg ilyen kis apróságok, amikkel azt üzeni, szeret. A ,,szeretlek" egy idő után kétsgébe vonható, ha ilyesmik nincsenek...
2012. jún. 19. 21:51
 7/11 anonim ***** válasza:

Ja és az esti séták is klasszak, főleg bent a városban, mert ott nem esznek meg annyira a szúnyogok. És közben fagyi, akár kanalazható, hmmmmmm... Mondjuk engem nem lenne nehéz ilyesmikkel boldoggá tenni, nincsenek ilyen téren nagy igényeim. :)

Előző voltam.

2012. jún. 19. 21:53
 8/11 A kérdező kommentje:

Igen, az "én is hibás vagyok" résznél erre gondoltam. Az elején nem nagyon figyeltem a részletekre. Smseket küldtem neki, de leggyakrabban azt is úgy, hogy az övére válaszoltam. Ő küldött nekem egy gyönyörű szerelmes levelet meg sok más ilyen kis meglepetést. Én meg többnyire csak akkor adtam neki vmit mikor együtt voltunk, és olyan helyen jártunk. Most már tudom, hogy milyen hülye voltam, úgy tűnik az ember tényleg csak akkor látja meg a dolgok értékét mikor már majdnem elveszíti azokat (ne értsetek félre nem tárgyiasítom a barátnőmet, általánosságban értettem :))

Utolsónak: te hasonló cipőben jársz, mit gondolsz, felébredhet a szerelem, ha látod, hogy a másik belátja, hogy tévedett és megpróbálja kimutatni amit érez?

am köszi az eddigi válaszokat mindenkinek :)

2012. jún. 19. 22:05
 9/11 A kérdező kommentje:
Hétvégén találkozni szerettem volna vele, esetleg lemenni a Balatonra 1-2 napra, de azt mondta, hogy most nem kéne találkoznunk, mert lehet kicsit sok volt az a hét amit együtt töltöttünk. Most érzi, hogy hiányzom neki és, hogy szeret. Már nem értek semmit. Most tényleg csak sok volt ez az egy hét, mert ennyi időt még soha nem töltöttünk együtt, max 1-2 napot. Vagy ez csak ilyen szakítás előtti "nemtudommilegyen" időhúzás? :(
2012. jún. 22. 12:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Átmentem ezen a szerencsétlenkedésen 1 éve ilyenkor, amin most te. A barátom már nem volt belém szerelmes, én viszont majd meg haltam érte, minden követ megmozgattam, hogy újra együtt legyünk, én is úgy gondoltam, sőt meggyőződésem volt, hogy nála jobb, szebb nincs, soha többé senki nem fogja kiváltani belőlem ezt az érzést, mert ennyire ember nem szeretett valakit még ezen a Földön ahogyan én őt. Utólag értékelve baromság. Eltelt 1 év lassan, és teljesen átértékelődött bennem az egész: most már úgy vagyok vele, hogy jobb is, hogy elment, mert így találhatok egy olyat, aki legalább annyira fog szeretni mint ahogy én. És fokozatosan egyre nyitottabb lettem mások felé. Hagyd ezt a csajt, nem éri meg a vesződést, nekem elhiheted.
2012. jún. 22. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!