Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes szeretnék lenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes szeretnék lenni a barátomba, de nem megy?!

Figyelt kérdés
Már több hónapja együtt vagyunk, de még csak, mint egy jó barátot szeretem. Semmi szerelem. Jól esik hozzábújni, de valahogy nem az igazi, nem úgy tekintek rá, mint akitől a föld fölött vagyok 3 méterrel. Szeretném szeretni szerelemből, akarom a lángot, de eddig nem nagyon jártam sikerrel.. Van valaki hasonló cipőben? Tudnátok segíteni?

2012. jún. 18. 22:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet erőltetni. Ha nem váltja ki belőled ezt az érzést, akkor te nem tudsz mit tenni. Nem illik hozzád ilyen téren sajnos.
2012. jún. 18. 22:47
 2/13 anonim ***** válasza:
hasonló cipőben járok... egy ideig azt hiszem éreztem de egy ideje már nem. lehet csak fellángolás volt... 10 hónapja vagyunk együtt még csak.
2012. jún. 18. 22:54
 3/13 Nesi81 ***** válasza:
Ha nem jön magától,akkor nincs mit tenni sajnos.
2012. jún. 18. 23:26
 4/13 anonim ***** válasza:
Sajnos ezt tényleg nem lehet eröltetni, vagy jön az az érzés vagy nem. Lehet durván hangzik, de sztem szakitanod kellene vele, h megadd magadnak és neki is az esélyt egy olyan kapcsira ahol szerelem van. Mindkét részröl...
2012. jún. 19. 11:54
 5/13 anonim ***** válasza:
Bar en fiu vagyok, de en 4 evig voltam egyutt a bnommel, mert mindig vartam h majd eljon az az erzes. Csiszolodtunk, egyre kevesebb problemank volt, szerettem vele lenni, de nem ment, hiaba akartam volna azt az erzest, nem jott. Szerintem sem lehet eroltetni "sajnos" 30/f
2012. jún. 19. 19:59
 6/13 anonim válasza:
Velem nagyon sokszor volt efféle szituáció. Mindig is gyűlöltem véget vetni az ilyen kapcsolatoknak, próbáltam a leghelyesebb módon megoldani, de vhogy sose jött össze.:// Tanultam ebből és már nem megyek bele könnyen kapcsikba csak ha megvan az a bizonyos láng!(:
2012. jún. 20. 23:18
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem lehet erőltetni. Hagyjad akkor :)

Egyébként sose értettem azokat akik szerelem nélkül kapcsiba belemennek. Most komolyan ennek mi értelme van, miért vágtok így bele??? indítsak erről kérdést?

2012. jún. 20. 23:40
 8/13 anonim ***** válasza:

Általában ez fordítva szokott jönni. megtetszik beleszeretsz és örülsz ha vele lehetsz.

Bár van fordítva is. De az általába úgy szokott képződni hogy ismerősök vagy csak szimplán haverok barátok vagytok a szó szoros értelemben és elkezdtek egymás felé egyre töbet éezni. Úgy nincs soha hogy jártok szexeltek meg minden aztán szerelem lesz belőle. A szerelem a vágyakozásból indul ki.

2012. jún. 20. 23:48
 9/13 A kérdező kommentje:
Kedves 8. A szerelem az egy bizonyos idő után alakul ki, miközben egyre közelebb kerül a két fél egymáshoz. Jártam már hasonló helyzetben, tudom, sőt, volt már olyan is, hogy nem hittem a dologban, de adtam egy lehetőséget, és ő lett A nagy szerelmem a végén. Hozzá is vonzódom, csak nem úgy, ahogy akár az előzőekhez, akár ahogy én azt elgondoltam.
2012. jún. 21. 00:10
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem kár az idődet húzni.

Barátnőm ugyan így volt, még 1-2 hónap elteltével hallgattam, hogy nem szerelmes és hiányzik neki a tűz..de amikor 2 év után is azt mondta. Akkor már fogtam a fejet, hogy akkor mégis miért van a barátjával????

Én az ilyet soha nem tudtam megérteni. Nálam nagyon lassan alakulnak ki az érzések, de tényleg!! Mégis mindig ha belekezdek, hogy ki vált-e belőlem olyan érzéseket, amikre vágyom és ami csak erősödni fog vagy sem...szerencsésnek mondhatom magam, mert 3 éve vagyok párommal és pont olyan mentalitású, gondolkodású ilyen tekintetben mint én. Nálunk napról-napra erősebb a szerelem..másoknál pedig ennyi idő után már csak a megszokás van.

Szerintem a szerelem mindenkinek jár és meg kell keresni azt aki kiváltja belőled ezeket a fantasztikus érzéseket...nem szabad megalkudni és semmiképp sem szabad az időt húzni.

2012. jún. 21. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!