Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes szeretnék lenni a barátomba, de nem megy?!
Nem lehet erőltetni. Hagyjad akkor :)
Egyébként sose értettem azokat akik szerelem nélkül kapcsiba belemennek. Most komolyan ennek mi értelme van, miért vágtok így bele??? indítsak erről kérdést?
Általában ez fordítva szokott jönni. megtetszik beleszeretsz és örülsz ha vele lehetsz.
Bár van fordítva is. De az általába úgy szokott képződni hogy ismerősök vagy csak szimplán haverok barátok vagytok a szó szoros értelemben és elkezdtek egymás felé egyre töbet éezni. Úgy nincs soha hogy jártok szexeltek meg minden aztán szerelem lesz belőle. A szerelem a vágyakozásból indul ki.
Szerintem kár az idődet húzni.
Barátnőm ugyan így volt, még 1-2 hónap elteltével hallgattam, hogy nem szerelmes és hiányzik neki a tűz..de amikor 2 év után is azt mondta. Akkor már fogtam a fejet, hogy akkor mégis miért van a barátjával????
Én az ilyet soha nem tudtam megérteni. Nálam nagyon lassan alakulnak ki az érzések, de tényleg!! Mégis mindig ha belekezdek, hogy ki vált-e belőlem olyan érzéseket, amikre vágyom és ami csak erősödni fog vagy sem...szerencsésnek mondhatom magam, mert 3 éve vagyok párommal és pont olyan mentalitású, gondolkodású ilyen tekintetben mint én. Nálunk napról-napra erősebb a szerelem..másoknál pedig ennyi idő után már csak a megszokás van.
Szerintem a szerelem mindenkinek jár és meg kell keresni azt aki kiváltja belőled ezeket a fantasztikus érzéseket...nem szabad megalkudni és semmiképp sem szabad az időt húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!