Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes szeretnék lenni a barátomba, de nem megy?!
Figyelt kérdés
Már több hónapja együtt vagyunk, de még csak, mint egy jó barátot szeretem. Semmi szerelem. Jól esik hozzábújni, de valahogy nem az igazi, nem úgy tekintek rá, mint akitől a föld fölött vagyok 3 méterrel. Szeretném szeretni szerelemből, akarom a lángot, de eddig nem nagyon jártam sikerrel.. Van valaki hasonló cipőben? Tudnátok segíteni?2012. jún. 18. 22:36
11/13 anonim válasza:
igen, de előbb meg kéne várni amíg kialakul, nem? és utána járni csak. meg eleve nagyobb élmény is úgy jönni össze valakivel h már vannak érzelmek.
én régebben egy táborban jöttem össze vkivel, a tábor elején de őszintén szólva jobb lett volna a tábor végén pont emiatt.
12/13 A kérdező kommentje:
félre írtam, elnézést, a 7es válaszolónak szántam!
igen, értem amit mondotok, köszönöm az eddigi válaszokat:)
2012. jún. 21. 21:59
13/13 anonim válasza:
Tévedsz kérdező, a szerelem nem bizonyos idő után alakul ki. Ha beleszeretünk az illetőbe, már a legelső találkozástól kezdve vágyat, vonzalmat érzünk iránta és ez teljesedik ki szerelemmé. A szerelmet nem az idő és az összehangolódás érleli mint mondjuk a barátságot. Ott tényleg az idő mélyíti a szeretetet és a ragaszkodást, de a szerelem nem ilyen: az vagy jön azonnal vagy soha. Meg kell várni azt, amikor valaki iránt természetes módon érzed, hogy 3 méterrel a föld felett lebegsz-ahogy te fogalmaztad. Ezt nem lehet kierőszakolni, kicsikarni magunkból. Egyébként ha nem vagy szerelmes ebbe a srácba, ne hülyítsd tovább, mert ha ő szerelmes beléd, akkor ez egy egy aljas, undorító kihasználás. Hagyd meg neki az esélyt, hogy olyannal legyen, aki viszont szereti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!