Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradjak inkább szingli?
Szia
Mi volt a baja a gépekkel? Én mérnökinfósnak tanulok és most leszek harmadéves. Csak érdeklődöm. Neked van már szakmád? Vagy tanulsz? Azt hittem a műszaki irányultság előny. Bár tény, hogy én úgy kicsit minden műszaki dolog iránt érdeklődöm, bár régebb csak kifejezetten a kockulás meg a játék érdekelt, de már nem vagyok ilyen
Én is orvosnak készülök, és 17 éves lány vagyok. A szüleim egyszerű emberek, anyukám óvónő, apa traktorozik. Egyikőjüket sem nézem le, mindketten dolgoznak, jó embereket. Az a csaj, aki meg téged kevesebbnek tart, mert nem vagy diplomás, mélyre süllyedjen! Nem attól lesz valaki jó szerető/társ/barát/férj, hogy van-e diplomája, vagy hogy 5-ös volt-e az átlaga. Lehet, hogy ez öngól lesz XD de az én átlagom is 5,0 de ez nem jelenti azt, hogy értek az élethez. Te viszont lehet, jobban rálátsz a dolgokra, mint az a csaj.
Inkább maradj szingli, ideiglenesen. Majd úgyis megtalálod a párod, hidd el :) A távkapcsolatokban nem hiszek, az orvospalánta meg mindig fel fogja Neked hordani, hogy ő több mint Te, ami nem igaz!
Remélem, megnyugtattalak :) Amúgy elárulom, még én sem találtam meg az igazit, nem vagy lekésve semmiről. Csak a TV sugallja azt, hogy "kötelező" mindig és mindenkor párkapcsolatban élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!