Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy fiú, de nem merem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú, de nem merem neki megmondani. Mit tegyek? 12/L

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik nekem,de nem merem neki megmondani..mögöttem ül órán, de ő is állandóan fogdossa a hátsó felemet, meg húzza a hajam, meg megpróbált megölelni, de nagyon izgultam ezért félre löktem. És szerintem én is tetszek neki. Ja meg bemegyek az osztályba és odaszól, hogy: Vikii!! Hiányoztál..

2012. jún. 16. 15:56
1 2
 11/19 anonim válasza:
Szerintem szánalmas vagy. Ilyennel akarsz feltűnősködni, hogy fogdossa a hátsófeledet, meg húzza a hajadat?!! Komolyan, inkább tanuljatok órán, és ne egymást fogdossátok!! Pár hónap múlva már az lesz a kérdésed, hogy lehetsz e terhes ha nem védekeztél a suli mosdójában? istenem, amikor még én voltam gyerek 12 évesen tanultam, aztán mentem a szüleimnek segíteni és játszottam a barátnőimmel!! -.-" És itt te mindenkit leribancozol , meg mindenkit le szőkézel, amikor nem veszed észre, hogy te a ribanc, meg a szőke!! -.-
2012. jún. 17. 18:48
 12/19 A kérdező kommentje:
Na, tudjátok mit? Húzzatok a p*csába..
2012. jún. 17. 19:39
 13/19 anonim válasza:
Igen, gondoltam hogy ez fog következni. Csak kis lánykám az igazság néha fáj!! és az ilyenek miatt, mint te például, olyan sok abortusz keletkezik Magyarországon, mivel az eszetlen,meggondolatlan, tinik, sőt még gyerekek ilyen Fecó félékkel összeállnak, felcsináltatják magukat, rohanás a dokihoz abortusz az életük meg keserítve, aztán majd lesz pénzük, vagy beköltöznek a Való villába vagy majd k*rvának állnak. Szóval, a te érdekedben hagynám azt a Fecó gyereket és inkább jövődre koncentrálj, ezalatt pedig azt értem, hogy tanulj!! -.-
2012. jún. 17. 19:44
 14/19 A kérdező kommentje:

Jó rendeben. Igazatok van. Néha kicsit ingerült tudok lenni. Kicsit vitatkoztam anyummal és dühös voltam..Remélem megértitek. Elsősorban szeretnék elnézést kérni a sok káromkodás miatt. :'( Sajnálom tényleg. Remélem elnézitek nekem. És szerintem is hagyni kéne ezt a Fecó gyereket :D

Észrevettem, hogy nem csak nekem, hanem a suliban minden csajszinak csapja a szelet.

2012. jún. 17. 20:43
 15/19 A kérdező kommentje:
Végre valaki aki egyetért velem.. Köszönöm! :D
2012. jún. 18. 08:46
 16/19 anonim válasza:
Nem az volt a baj, hogy neki tetszik egy fiú, hanem azonnal járni akart vele, amikor ezek a "gyerekszerelmek" soha nem végződnek jól SOHA!!! És akkor a suliban mindenki őt szekálná, és kedves kérdező! Persze, én a magam részéről megbocsátok, mivel én is voltam tini, és tudom, hogy ilyenkor az kicsit ingerlékenyebb, mint máskor és sok problémája van(úgy érzi) és nehezen tudja kezelni. de komolyan mondtam, hogy inkább tanulj és a többi.És nem pont ő de volt már rá példa, hogy egy 12 éves lány teherbe esett ilyen hülyeség miatt!!
2012. jún. 18. 12:02
 17/19 A kérdező kommentje:
Jó rendben köszönöm, hogy megbocsátasz. És szösszikeeh remélem te is megbocsátasz.
2012. jún. 18. 12:09
 18/19 szösszikehh ***** válasza:
ja. persze. nem mindegy!?-.-
2012. jún. 18. 19:54
 19/19 anonim ***** válasza:
Felteszel ide egy kérdést a szerelem/szex kategóriába hogy választ kapj a kérdésedre. De ha nem tetszik egy válasz akkor már egyből le kell támadni az illetőt? Ezen is gondolkozz el, nézz magadba. De persze érthető hogy meggondolatlan vagy 12 éves létedre. -.-
2012. júl. 2. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!