Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen így visszagondolva?
Figyelt kérdés
Olyan embereket kérdezek akik kb 14-15 éves korukban voltak szerelmesek, de nem csak annyi hogy szerettek valakit, hanem tényleg IGAZÁN szerelmesek voltak, szóval el tudták volna képzelni egész életüket vele. szóval: nektek milyen így visszagondolva? még mindig fáj így évek után is? mennyi ideig tartott míg feldolgoztátok? vagy esetleg még mindig nem dolgoztátok föl?2012. jún. 14. 20:42
1/9 anonim válasza:
egy éve szakítottunk, azóta minden nap látom (osztálytársak vagyunk), de egy cseppet sem fáj
pár hónap kellett, míg teljesen túlléptem rajta
2/9 anonim válasza:
(előző vagyok)
9 hónapig jártunk
17/l
3/9 anonim válasza:
14 évesen csak kamaszszerelem van. Még nincsenek tisztában az érzéseikkel, de mindenképp tartozni akarnak valakihez.Felépítik a romantikus filmekben látható ideálokat és ezt akarják megélni a pasijukkal.
4/9 A kérdező kommentje:
csak annyit írok, hogy én nem láttam egyetlen egy szerelmes filmet sem... és bocsáss meg de ne általánosíts.. mert lehet hogy a nagy átlag az csak kamu szerelem, de az enyém BIZTOS hogy nem
2012. jún. 14. 21:58
5/9 A kérdező kommentje:
fél éve történt, és még most is sírok napokat végig
2012. jún. 14. 21:59
6/9 A kérdező kommentje:
ja és fiú vagyok + lehetne most így egyszerre 30 kapcsolatom, mert nagyon sok lánynak bejövök, de nekem csak ő kell:/ nekem is osztálytársam, most ballagunk...
2012. jún. 14. 22:00
7/9 A kérdező kommentje:
és már most érzem, hogy nekem sokáig fog tartani, de nagyon
2012. jún. 14. 22:01
8/9 anonim válasza:
Én évekig szerelmes voltam egy fiúba, többször együtt is voltunk. Nekem jó emlékeim vannak vele kapcsolatban, szoktam látni és néha beszélünk is, múltkor épp arról volt szó hogy egymásnak voltunk az első szerelem, pedig azóta már van neki is kapcsolata és nekem is 2 éve. De ezt a srácot azért a szívembe zártam nagyon :)
9/9 anonim válasza:
Egy nyomorék lúzer vagy! Nekem is volt igazán nagy szerelmem még oviban is. Na és akkor mi van?! Mindig is volt, ált. suliban is végig, középsuliban is, és már lóf@szt sem jelentenek. Eget rengető érzésed úgyis csak 20 felett lesz jóval! Addig még át fog ejteni jó pár csaj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!