Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges szerelem után a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges szerelem után a barátság?

Figyelt kérdés

Hónapokig jó barátok voltunk egy fiúval, majd járni kezdtünk, ami sajnos nem tartott túl hosszú ideig, mert ő végül szakított. Mára már elfogadtam ezt, és túl is tettem magam a dolgon, de túlságosan kedvelem őt ahhoz, hogy végleg elveszítsem. Ő is keresi a társaságomat, továbbra is kedvel, tudom, érzem.

Ezért hát arra vagyok kíváncsi, hogy lehetünk-e ezután ismét barátok, akárcsak régen?

(Fontosnak tartom még megjegyezni, hogy még 2 évig osztálytársak leszünk.)

2012. jún. 14. 18:37
 1/8 anonim ***** válasza:
igen lehet :) én is ebbe a cipőbe járok...egész jól elvagyunk,ez csak rajtatok múlik,hogy tudjátok kezelni a dolgot.az még jobb eset hogy túl vagyrajt mert így könnyebb a barátság!
2012. jún. 14. 18:40
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
Nem, igazi barátok nem lesztek, ha volt szikra, akkor az ott is marad mindig és az is lehet, hogy valamelyikőtök azon kattog majd, hogy "mi lett volna".
2012. jún. 14. 19:17
 3/8 anonim ***** válasza:
44%

Szerelemből sosem lesz barátság, már csak abból az egyszerű okból sem, hogy a szakítást általában az egyik fél akarja, a másik pedig elszenvedi, ergo ő nem akart kilépni a kapcsolatból, mert jól érezte benne magát. Nyilvánvalóan vissza is vágyik és a "legyünk barátok" csak megnehezíti a dolgot, mert minden egyes baráti találkozó csak feltépi a sebeket.

Engem az exem négy évvel a szakítás után sem tud békén hagyni, mindig kér, hogy legyünk barátok, de ha "beengedem" az életembe, rögtön próbálkozik az újrakezdéssel.

Az egyik fél mindig többet akar!

2012. jún. 17. 20:43
 4/8 anonim ***** válasza:

és mi van akkor ha együtt, közösen döntenek a szakítás javára, mondjuk a távolság miatt? és jelent vmit ha mondjuk az egyik fél (tegyük fel h a lány) pár hónappal a szakítás után ír a fiúnak azzal hogy menjenek majd el bulizni ketten?

a fiú mindig csak barátként emlegeti a lányt..de szerintem igazi szerelemből nem lehet barátság (állítólag nagyon szerette a lányt)

2012. jún. 17. 21:18
 5/8 anonim ***** válasza:
első vagyok...nálunk pont fordítva van...aki szakított Ő akarta hogy barátok legyünk,nem pedig a máik fél...szval erre is van példa :)
2012. jún. 19. 18:37
 6/8 anonim válasza:
lehet. de ez szerintem ember függő. én az összes exemmel jóba vagyok...
2012. jún. 29. 19:24
 7/8 anonim válasza:
Nekem a legjobb barátom az ex-barátom. Egy éve szakítottunk. Azóta neki is és nekem is van más. Bár a "szikra" még mindig meg van, nem is olyan rég megemlítette, hogy néha csak úgy megölelne, vagy adna egy szájra puszit. Persze ez nem fog megtörténni, amig mindkettőnknek van valakije. :)
2012. jún. 29. 20:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem lehetséges, de úgy tapasztaltam, hogy a szakítást követő egy-két hónapon belüli közeledési szándék nem biztos, hogy szimplán baráti. Kell némi idő, hogy kiheverjen az ember egy szakítást. Ha utána is érdekli a másik, abból lehet barátság.
2012. júl. 30. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!