Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges szerelem után a barátság?
Hónapokig jó barátok voltunk egy fiúval, majd járni kezdtünk, ami sajnos nem tartott túl hosszú ideig, mert ő végül szakított. Mára már elfogadtam ezt, és túl is tettem magam a dolgon, de túlságosan kedvelem őt ahhoz, hogy végleg elveszítsem. Ő is keresi a társaságomat, továbbra is kedvel, tudom, érzem.
Ezért hát arra vagyok kíváncsi, hogy lehetünk-e ezután ismét barátok, akárcsak régen?
(Fontosnak tartom még megjegyezni, hogy még 2 évig osztálytársak leszünk.)
Szerelemből sosem lesz barátság, már csak abból az egyszerű okból sem, hogy a szakítást általában az egyik fél akarja, a másik pedig elszenvedi, ergo ő nem akart kilépni a kapcsolatból, mert jól érezte benne magát. Nyilvánvalóan vissza is vágyik és a "legyünk barátok" csak megnehezíti a dolgot, mert minden egyes baráti találkozó csak feltépi a sebeket.
Engem az exem négy évvel a szakítás után sem tud békén hagyni, mindig kér, hogy legyünk barátok, de ha "beengedem" az életembe, rögtön próbálkozik az újrakezdéssel.
Az egyik fél mindig többet akar!
és mi van akkor ha együtt, közösen döntenek a szakítás javára, mondjuk a távolság miatt? és jelent vmit ha mondjuk az egyik fél (tegyük fel h a lány) pár hónappal a szakítás után ír a fiúnak azzal hogy menjenek majd el bulizni ketten?
a fiú mindig csak barátként emlegeti a lányt..de szerintem igazi szerelemből nem lehet barátság (állítólag nagyon szerette a lányt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!