Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szól semmit?
Figyelt kérdés
A barátom és én lassan 1 éve vagyunk együtt(tudom ez nem sok idő).Mondhatom,h harmónikus a kapcslatunk,szeretjük egymást és veszekedni sem szoktunk soha,egy valami mégis zavar.A testvére állandóan beszól nekem valamit,kultúráltan teszi tehát nem használ trágár szavakat de a mondanivalója mindig elég ütős,ezt a barátom előtt is nyugodt szívvel csinálja és ő nem szól rá semmit.Szörnyen meg szokott sérteni a beszólásaival de a barátom szerint ez nem is beszólás és csak én veszem komolyan de persze ez nem így van.Mit tegyek,szóljak vissza én is vmi durvát?De ezt meg nem merem mert mi van akkor ha akkor sem áll ki mellettem? én 23 éves vagyok a pasim 28 a testvére meg 35körül2012. jún. 11. 23:15
2/8 A kérdező kommentje:
Mindent amit csak el lehet képzelni,úgy kezel engem mint egy idióta pénzéhes p*csát.
2012. jún. 11. 23:20
3/8 anonim válasza:
Naiv kérdés... de nem lehet, hogy csak ilyen csípős a humora?
4/8 anonim válasza:
nyugizz bele amíg nem költöztök el..ez lesz!!!
5/8 A kérdező kommentje:
Nem,nem hiszem.
2012. jún. 11. 23:26
6/8 anonim válasza:
Mondd meg a barátodnak, hogy lehet csak viccelődik, de neked rosszul esik és bitte beszéljen a fejével.
Vagy ha legközelebb beszól, mondd meg a bátyjának, hogy "ne haragudj, de én ezt nem tartom viccesnek" vagy "ne haragudj, de ez elég sértő".
7/8 A kérdező kommentje:
Nem élünk együtt de mikor összefutunk vele minden alkalmat kihasznál,h engem cseszegessen.
2012. jún. 11. 23:27
8/8 A kérdező kommentje:
Gondoltam már rá,h én is visszaszólok de nem nagyon merek mert attól tartok,h a barátom akkor sem állna ki mellettem.
2012. jún. 11. 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!