Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác engedi tapizni magát a randin, vagyis nem szól semmit akkor bejövök neki?
Múlthéten randiztam 1 sráccal és megfogtam a lábát, a haját simogattam átkaroltam, erre nemszólt semmit de engedte azértt. Teccem neki?
F
Azt szokták (szoktátok) mondani, h teljesen ugyanolyanok vagytok, és ugyanúgy viselkedtek, mint a heterok.
Ebből azt a következtetést tudom levonni, h biztos bejössz neki. Egy az, h már randizott veled. De sztem egy érintést nem hagy vki olyan, akinek nem tetszik a másik.
(23/L)
Teljesen mindegy, h minek hívod, de azóta van, amióta világ a világ. Az állatoknál is megfigyelhető!
Ha a homoszexuálisok nem piszkálják a heterokat, talán fordítva se kéne! Ne feledkezzünk meg arról, h nekik a hetero kapcsolat a nem "normális"!
TOLERANCIA! (Ha nem tudod, h mit jelent, üsd fel az Értelmező szótárt a T betűnél!)
Kérdező!
Remek! Akkor sok sikert! (De ne legyél túl rámenős, csak óvatosan!) :)
27 éves...blabla
1. Eltértetek a témától. Nem a homoszexualitásról mint értékrendi kérdésről volt szó...
hozzászólva, egyszersmind lezárva a melléktémát.
Szóval: a homoszexualitást mint olyat én mint hetero lány gosztustalannak tartom, de SOHA, semmilyen körülmények között nem tartom jogosnak azt, hogy egy ember egy másik ily módon kicikizzen. Vannak nagyon normális, intelligens, kutúrált melegek, láttukon elgondolkozom, hogy egy-két hetero csávó is tanulhatna tőlük.
Ami viszont tény és való: sosem lesznek egész emberek. Mindig lesz valami bennük ami nem teljesen normális. és most lehet lepontozni.
A kérdésre válaszolva: Persze, simán lehet, főleg ha viszonozta is. Beszélgess vele, ha nem kerül... de ne éld bele még magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!