Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz hatása a párkapcsolatunkra?
Figyelt kérdés
A barátom kikérte a véleményemet, hogy mi lenne, ha ő is felregisztrálná magát Facebookra, de én valamiért nem dijjazom az ötletet...Mi lesz, ha valami jött-ment csaj rászáll?! Én nem birnám ki ha elveszíteném...:/
Ti mit gondoltok az ügyről?!
2012. jún. 11. 17:44
11/18 anonim válasza:
#3-nak egy büdös nagy pacsi.
Szívem, te akkora egy pióca vagy. :D
12/18 A kérdező kommentje:
Nem akarom befolyásolni, végül is én is fenn vagyok...Ő nem szólt egy szót sem érte, nem értem tényleg miért fújtam fel ekkorára az ügyet?! Áhh, hülye vagyok!
2012. jún. 11. 17:52
13/18 anonim válasza:
Nem vagy hülye, csak féltékeny. De ezen most változtatsz, lenyugszol, és minden okés lesz. Egy darabig. :D Ne idegeskedjél!
14/18 A kérdező kommentje:
Egy darabig...:D He-he!
2012. jún. 11. 17:58
15/18 anonim válasza:
A bizalom nem úgy jön,. hogy "jajj akkor megbízom benne".
Túl ostoba vagy.
16/18 anonim válasza:
Kérdező: Hát figyi. Vagy kiidegelitek egymást két héten belül, vagy addig tart a dolog, míg a halál el nem választ. Így vagy úgy, de „az egy darabig”. Most hazudtolj meg, ha tudsz. :D
17/18 A kérdező kommentje:
Utolsó :D Hát megnevettetsz, igazad van! :)
2012. jún. 11. 18:04
18/18 anonim válasza:
amúgy meg ha ismered a facebook-ot, akkor tudod, hogy ott eléggé egyértelműen nyilvánvalóvá tudod tenni, hogy a pasid foglalt és a tiéd. Plusz meg is lehet adni az adatlapon hogy veled van kapcsolatban. Azt nem is értem hogy miért kér valaaki engedélyt, hogy regelhessen valahol.... én kiröhögtem volna a páromat, ha kikéri a véleményemet, vagy ünnepélyesen bejelenti, hogy regelni fog a facebbokon. Regisztrált és kész. Én meg örültem, mikor ismerősnek jelölt és kiírtam az üzifalára, hogy "üdv a civilizációban Maci"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!