Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti sokat beszélgettek a barátotokkal & miről, milyen témákról?
engem is érdekelne a válasz
mondjuk az enyém szereti hallgatni a hülyeségeimet :)
bármi,ami eszembe jut,azt elmesélem neki...mikor elkezdek a menstruációról,vagy egyéb izgalmas csajos témákról beszélni,mindig előjön a kreativitása és ő is feldob valamilyen témát
Nem igaz 1 év után nincs témátok!
Bármiről lehet: mit tanultok? mi a munkátok? hobbik? emlékek? filmek, könyvek, játékok? vélemények? kibeszélő?
Nálam hangulatfüggő mennyit beszélgetünk, a barátom sokkal többet szokott mint én általában, nálunk is én vagyok a csendesebb, de sose szokott kínos csend lenni. Hogy miről? Bármiről. Mi volt a suliban, mit láttam az utcán, mi volt a tv-ben, stb... Kérdezz tőle sokat, így talán lassan feloldódik. Biztosítsd róla, hogy érdekel amit modd, kíváncsi vagy a véleményére.
Ha semmi nem működik akkor kérdezd meg tőle miért nem beszél veled és ne hagyd, hogy annyival elüsse, hogy ő csendes. Biztos van ennek valami oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!