Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon ciki, ha 16 és fél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki, ha 16 és fél évesen nem voltam még igazából szerelmes, nem volt párkapcsolatom és még csak nem is csókolóztam?

Figyelt kérdés

2012. jún. 8. 20:32
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Lány. De mintha én nem akarnék senkivel lenni...

Egyébként köszönöm a hozzászólásokat :) (már amelyik értelmes..)

2012. jún. 8. 20:50
 12/20 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok. Mondjuk az én elmúlt 2 évem katasztrófa volt, nem tudtam volna elképzelni egy kapcsolatot közben. Most próbálok "felállni" és önmagamra koncentrálni, mert amíg magammal nem vagyok kibékülve, addig nem szeretnék szerelmes lenni, mert nem tudnám magam teljesen felszabadultan érezni. Egyébként a külsőmmel nincs gond, szépnek is tartom magam, de nyilván látszott a kisugárzásomon, hogy egy lelki roncs voltam, ezért gondolom nem is nagyon vonzottam senkit. Meg tudom érteni... :) 17L.
2012. jún. 8. 20:52
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem ciki nem gáz sőt nagyon helyes
2012. jún. 8. 20:53
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem ciki, sőt... Jó, hogy nem sieted el a dolgokat.
2012. jún. 8. 20:58
 15/20 anonim ***** válasza:

ma 20:50

Mindegyiknek van értelme! Ha elég értelmes vagy akkor rájössz a mondanivalóra!

2012. jún. 8. 21:00
 16/20 anonim ***** válasza:

Én sokszor voltam szerelmes. De sajnos viszonzatlanul. Szóval jó neked.

15/F

2012. jún. 8. 21:18
 17/20 anonim ***** válasza:
nem értem hogy mi a nagy gond ebben, vannak 20-30 éves emberek akik ilyeneket írkálnak nekik lehet okuk de neked ilyen idősen?
2012. jún. 8. 23:27
 18/20 anonim válasza:
egyáltalán nem ciki!!!! inkább később tapasztald meg ezeket, minthogy fiatalon megbánj 1-2 dolgot...
2012. jún. 13. 16:57
 19/20 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:):)
2012. jún. 18. 21:34
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem az..majd leszel. Hidd el ilyen kiskorba se jo szerelmesnek lenni csak fajna
2017. nov. 2. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!