Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt mar olyan veletek hogy ugy ereztetek kihult a kapcsolatotok de mind a 2 en szeretitek egymast?
Figyelt kérdés
csak valami mas legkor kellett volna? Pl masok irszaba egyutt menni vagy kozos haverok es akkor mukodne a dolog? Vagy feltetek h mi lesz ha vege lesz es azert nemmertetek?2012. jún. 8. 16:37
11/11 A kérdező kommentje:
nagyon szeretem csak most valami hullamvolgy van vagy lehet csak en nyugtatom magam regen nagyon jol megvoltunk de mivel most nekem nincs munkam nem igazan tudok mit csinalni es nem er semmi .. mindig egyutt vagyunk mirol beszelgessunk?de tudom ha van oylan amit szeretek csinalni egybol kurv ajol elvagyunk mert jo kedvem van es csinaljuk a dolgunkat de lehet mar ez keso...
2012. jún. 8. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!