Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
:)! Miket írjak a kívánság kártyáimra?
Sziasztok!
holnap vagyunk kilenc hónaposak a barátommal,néha hónapforduulókon is meglepjük egymást.
Most kívánság kátyákat készítek neki.
9 db kátyát csinálok de nincs sok ötletem,kérlek segítsetek ezeken kívül miket írhatnék:(puszi ölelés nem mert az alap)
1.Ha nem tudjuk eldönteni,hogy mit csináljunk,rám bízhatod a döntést.
2.szexi kártya,csak a kulcsszavakat tartalmazza: pl:masszázsolaj,halk zene,franciaágy
3.reggeli az ágyba
4.Joker: egy szabad kívánság
kellene még 5 db SOS!
5: mélytorok
6: prosztatamasszázs
7: pisiszex
8: kötözés
9: ANÁL
5.szabadtéri program,amit ő választhat
6.finom étel,bármilyen étel,kedvenc étel
7.nézheti,ahogy fehérneműben főzöl/vagy takarítasz
8.mozi,dvd-zés,kedvenc film,kedvenc aktuális film megnézése
bocsi több így hirtelen nem jutott eszembe :)
azt, h ANÁL mégse írd rá, hátha el akarja tenni emlékbe a kártyákat :)
majd úgyis azt kéri, ha akarja, a joker kívánságnak :) azért arra vigyázz, h ott tényleg bármit kérhet! :)
5. kikötözhet téged - ez sztem tök jó!
6. főzöl, sütsz neki valamit
7. szex egy általa választott helyen
8. sztriptíz
9. beöltözöl valaminek, szerepjáték. ő választhat.
10. szexi fehérneműben nyitsz ajtót
11. szobalány szerkóban kitakarítod a szobáját :D
Ez már több is mint 5!
Amúgy ez egy szuper játék, jófej vagy :) nekem is csinált a barátnőm, ő bevállalós volt, volt olyan kártya is h 1 napig(!) mindent megcsinál amire kérem :)) ki is használtam, az volt a nyaram legjobb napja :DD
Hú ez nagyon jó ötlet! Mi is nemrég lettünk 9 hónaposak és azóta nem láttam.. ezt eljátszom vele:) a különbség hogy fiú vagyok de sok ötletet tudok használni.. köszi a tippet ;)
ja és az én párom szeret koncertekre járni ha ez segít nyáron sok koncertlehetőség van ha szereti őket elviheted oda is :) vagy étterem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!