Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » :)! Miket írjak a kívánság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

:)! Miket írjak a kívánság kártyáimra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

holnap vagyunk kilenc hónaposak a barátommal,néha hónapforduulókon is meglepjük egymást.

Most kívánság kátyákat készítek neki.

9 db kátyát csinálok de nincs sok ötletem,kérlek segítsetek ezeken kívül miket írhatnék:(puszi ölelés nem mert az alap)

1.Ha nem tudjuk eldönteni,hogy mit csináljunk,rám bízhatod a döntést.

2.szexi kártya,csak a kulcsszavakat tartalmazza: pl:masszázsolaj,halk zene,franciaágy

3.reggeli az ágyba

4.Joker: egy szabad kívánság

kellene még 5 db SOS!

2012. jún. 5. 19:29
 1/6 anonim ***** válasza:
60%

5: mélytorok

6: prosztatamasszázs

7: pisiszex

8: kötözés

9: ANÁL

2012. jún. 5. 19:39
 2/6 A kérdező kommentje:
hüye-.-
2012. jún. 5. 19:43
 3/6 anonim ***** válasza:

5.szabadtéri program,amit ő választhat

6.finom étel,bármilyen étel,kedvenc étel

7.nézheti,ahogy fehérneműben főzöl/vagy takarítasz

8.mozi,dvd-zés,kedvenc film,kedvenc aktuális film megnézése

bocsi több így hirtelen nem jutott eszembe :)

2012. jún. 5. 19:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Közös zuhany, édes hármas(javaslat,hármashoz mindig hivatásos lányt válasz, hogy ne viselje meg a barátságaidat a dolog)
2012. jún. 5. 20:03
 5/6 anonim ***** válasza:

azt, h ANÁL mégse írd rá, hátha el akarja tenni emlékbe a kártyákat :)

majd úgyis azt kéri, ha akarja, a joker kívánságnak :) azért arra vigyázz, h ott tényleg bármit kérhet! :)

5. kikötözhet téged - ez sztem tök jó!

6. főzöl, sütsz neki valamit

7. szex egy általa választott helyen

8. sztriptíz

9. beöltözöl valaminek, szerepjáték. ő választhat.

10. szexi fehérneműben nyitsz ajtót

11. szobalány szerkóban kitakarítod a szobáját :D

Ez már több is mint 5!

Amúgy ez egy szuper játék, jófej vagy :) nekem is csinált a barátnőm, ő bevállalós volt, volt olyan kártya is h 1 napig(!) mindent megcsinál amire kérem :)) ki is használtam, az volt a nyaram legjobb napja :DD

2012. jún. 5. 20:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Hú ez nagyon jó ötlet! Mi is nemrég lettünk 9 hónaposak és azóta nem láttam.. ezt eljátszom vele:) a különbség hogy fiú vagyok de sok ötletet tudok használni.. köszi a tippet ;)

ja és az én párom szeret koncertekre járni ha ez segít nyáron sok koncertlehetőség van ha szereti őket elviheted oda is :) vagy étterem.

2012. jún. 6. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!