Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miert? 19 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miert? 19 éves vagyok és meg sohasem volt parkapcsolatom.

Figyelt kérdés
Nagyon nagyon sok fiu baratom van ...szeretnek velem lenni ... voltak maar jelentkezook de soha nem talaltam meg azt az embert akivel eltudnam kepzelni ... eleg sok sraccal kozelebbrol is megismerkedtem de mind csak egy buli estejen mondjuk ... aki egyetlen egy van messze van tavkapcsolatot nem akartam es mar neki is van Bnoje ... szeptembertol egyetemre megyek lehet ott meg talalom az igazit? :? kezdem neha nagyon szornyen erezni magam ... szerintetek mit tegyek?

2012. jún. 5. 12:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy a magasságod a szélességeddel egyenlő arányban van?

Amúgy szerintem a helyesírásodban van a puma elásva!

2012. jún. 5. 12:03
 2/7 anonim ***** válasza:
" eleg sok sraccal kozelebbrol is megismerkedtem de mind csak egy buli estejen mondjuk ." ha Te így állsz hozzájuk, ők is ennyit fognak várni Tőled...
2012. jún. 5. 12:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha egyetemre mész, azzal vigyázz, hogy ne feküdj le rögtön valamelyik évfolyamtársaddal, mert akkor elkönyvelnek egy nagy büdös qrvának és komoly szándékkal senki sem fog ott veled már szóbaállni.
2012. jún. 5. 12:18
 4/7 anonim ***** válasza:
mert dagadt vagy és ronda?
2012. jún. 5. 13:07
 5/7 anonim ***** válasza:
nézzetek körül az utcán! még a dagadt és ronda nők is kellenek valakinek hosszútávra is! persze csak akkor, ha van valami a fejében is...
2012. jún. 5. 15:03
 6/7 anonim ***** válasza:
akkor meg üres a feje és ezért nem kell. Meg is van válaszolva a kérdés!
2012. jún. 5. 16:58
 7/7 anonim válasza:

Velem is ugyan ez van :S

Engem már nem érdekel, majd eljön az ideje ne aggódj ;), csak tudom milyen nehéz azt kivárni főleg ilyenkor tavasszal-nyáron, amikor mindenhol párokat látok, de ilyenkor mindig eszembe jut, hogy egyszer úgyis megtaláljuk egymást, talán pont ő olvassa most ezt, ki tudja, ne add fel!!! kitartás ;)

2013. júl. 29. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!