Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet ebből kijönni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ebből kijönni, túlélni?

Figyelt kérdés

Egy korábbi borzasztóan fájdalmas szakítás egyik sebe felszakadt mikor megismertem azt a csodálatos nőt kivel egy életre együtt terveztünk. Tehetelen és értelmetlen vergődésemet sokáig tűrte, aztán eltávolodtunk egymástól. ő is várt sokáig, hogyjelentkezem, én is, hogy ő. Eltelt 3 év. A munkába menekültem. Nem kellett más rajta kívül. Nemrég rámzuhant az óriási veszteség minden súlya, hogy elengedtem őt.

Megkerestem, azt mondja ő túllépett. Bennem minden ég és lángol...érte...

Nem tudom hogyan tovább. Mással el sem tudnám képzelni az életet, nélküle pedig már nem bírom...

2012. máj. 28. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:
61%

Mindent ki lehet bírni, csak akarni kell.

Ha ő túllépett, akkor erőt kell venned magadon, s neked is túl kell lépned, még ha nem is akarsz.

Az élet megy tovább..

Ami nincs az fájhat, de attól még nem lesz.

Túl lehet élni, mások még rosszabb helyzetben vannak, mégis túl élték, akkor neked is menni fog.

2012. máj. 28. 15:16
 2/5 A kérdező kommentje:

Tudom milyen nehéz elegedni valakit, már sajnos meg kellett tapasztalnom. Az első párom meghalt, mégis sikerült évek alatt.

De most nem megy...

2012. máj. 28. 15:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát most a fagyi visszanyal. Keresned kellett volna őt még időben,nem pedig ezt a gyerekes játékot játszanod.
2012. máj. 28. 15:26
 4/5 anonim ***** válasza:
"A szerelem a természet káprázatos játéka a fajfentartás érdekében."
2012. máj. 28. 16:04
 5/5 anonim ***** válasza:

megoldás a problémádra :)

[link]

2012. máj. 29. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!