Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy legtöbb fiú haverommal a haverságon túl el jutunk a csókig és stb?
K.urva: aki mindenkivel...
Büdös k.urva: aki mindenkivel, csak veled nem :)
Kérdező! A megoldás, hogy nem engeded, hogy több legyen. Kontrolláld magad és jó lesz. Ha meg bepasizol valami rendes sráccal, akkor nem fognak többet zaklatni - remélhetőleg.
21F
Ilyet tényleg csak egy rib. csinál. Szerintem még az is lehet, hogy már híred van, és azért barátkoznak veled, hogy jól meg...
Egyébként illene szégyellned magad.Az meg, hogy változtatni akarsz, egy dolog, de ami megtörtént, azt már nem teheted meg nem történtté. Nagyon lenézlek. Csocsi
Én is ismertem anno egy ilyen csajt, még tinédzser koromból. Együtt mászkáltunk haveri társasággal bulizgatni, 16-17 évesen. Volt egy lány aki a elöbb-utóbb az összes közös fiú barátunkkal belekeveredett valamibe, picit bepiált, spicces lett és vagy smacizás lett a vége vagy páran (a szerencsésebbek) a bugyijába is benyúlhattunk. Persze másnapra ment a megbánás meg hogy "jaj én csak barátként tekintek ám rátok/rájuk" és ez nem komoly. Ma ott tartunk hogy a 6 haveromnak, akikkel még mindig jó viszonyban vagyok a középsuli óta, már beakasztottak neki (persze csak "barátként" ezt is, másnap megint megbánás ment de az már kit érdekel...?) és 5 éves érettségi találkozó után én is meghúztam a leányzót... Azóta is "barátok" vagyunk.
Véleményem szerint az ilyen ostoba, naiv, és gátlástalan csajszik csak erre jók :D Mindig mosolygós a hangulat ha szóba kerül a lány a sörözésekkor :))
F 25
azok a fiúk, akiket te haveroknak tartottál, pusztán meg akartak kapni, ezért eljátszották, hogy barátkoztok, de mindig is állt a cerkájuk, ha rád gondoltak
járni persze nem akarnak veled, de arra jó vagy
tanuld meg, hogy nincs fiú-lány barátság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!