Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öngyilkosság is megfordult a fejemben. Szerelmes vagyok! Elolvasnátok?
Figyelt kérdés
Szeretek egy fiút nyár óta, akivel egy táborban lettem nagyon jóba! Midig a szobánkban volt, mindig lefeküdt mellém, és átkarolt, de hogy a többieknek ne tűnjön fel, hogy szeretem, úgy tettem, mintha nem érdekelne, és mindig nevetve megpróbáltam felkelni, de nem engedett. A hátamra írta, hogy szeretem őt, és ki kellett hangosan mondjam, hogy szeretem, hogy tudja, értettem amit a hátamra írt. Átkarolt, a tóban elrabolt.. :') És ez szerintem csak azért volt, mert tábor volt.. ugyanis most semmi nem történik.. azóta szeretem, már öngyilkosság is megfordult a fejemben, hogy hagyok neki egy cetlit, és megölöm magam..! Mit tudnék csinálni, már nem is köszönünk egymásnak, pedig nem vesztünk össze, csak nem érdeklem!:( A táborban csak kihasznált? Könyörgöm segtsetek, nagyon fontos!2012. máj. 24. 18:50
11/19 anonim válasza:
Nyugodj meg, mire elérsz az 5. olyan fiúhoz, aki átver, pedig neked sokat jelentett, már teljesen hidegen fog hagyni az összes. Rájössz, hogy mindenki lelketlen, önző ösztönlény legyen fiú vagy lány.
Így vagyok a lányokkal, szia.
22/F
12/19 anonim válasza:
Én is így voltam. Azóta elballagtam, és a másik iskola, más környezet fokozatosan enyhítette a fájdalmat. Megszakad a kapcsolat a múlttal, napról napra kevesebbet gondolsz majd rá... Persze nagyon nehéz lesz, és ezt most el sem tudod képzelni. Beszéld meg anyukáddal, vagy bárkivel akivel szeretnéd. Az is sokat segít. Nem mondom, hogy hamar elmúlik, nekem 2 és fél évembe telt, ami nem is számít rohadt sok időnek, de az öngyilkosság biztos, hogy nem jó megoldás. Tényleg nincs egy ember sem az életedben aki számít neked egy kicsit is? A családod? A barátaid? Ők szerinted mit éreznének? Te pedig még nagyon fiatal vagy. Mennyi minden történhet még veled. :) 16/L
13/19 anonim válasza:
Te sem vagy ép.14 évesen egy fiú miatt öngyilkosság?5-10 év múlva ezen akkorát röhögnél,hogy abba halnál bele:D
14/19 A kérdező kommentje:
örülök, hogy viccesnek találod..
2012. máj. 24. 19:32
16/19 anonim válasza:
Szánalmas vagy a srác meg egy görény!
Nem veszed észre, hogy csak kihasznált téged, csak a dugásra kellettél neki!
A szokásos PUA technikák egyikét alkalmazta, azért habarodtál bele, ez csupán testi vonzalom.
Én is eltudom érni akármelyik lánynál!
17/19 anonim válasza:
13-as vagyok és amit írtam nem azért írtam mert viccesnek találom,hanem mert így lesz!!!Majd meglátod.
18/19 anonim válasza:
Szia drága. Remélem még elolvasod ezt. Nem is írok semmit szeretném ha meghalgatnád ezt a dalt teljesen végig 11 perc minden benne van.
http://www.youtube.com/watch?v=NaxkGteYie0
Figyelj a szövegre és a zenére.
19/19 Benkoos válasza:
Ha megteszed gyáva vagy,fájdalmat okozol a szeretteidnek és még önző is vagy.Kis idő és elfelejted ezt az egészet és jön majd előbb-utóbb az IGAZI szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!