Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan nyerjem vissza az ex-em?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nyerjem vissza az ex-em?

Figyelt kérdés

Csak két hónapig jártunk. Az utolsó két hétben kezdtek széteni a dolgok (semmi veszekedés, csak éreztem, hogy kozel a vég). Elotte nagyon jól megvoltunk, szerettuk egymást. Valszeg azért szakíttt velem, mert jott egy mási srác, aki csak bolondította. Mindig jó voltam hozzá.

A szakítás után nagyon sokáig nem tudtam tisztán gondolkodni. Aztán elkezdtem foglalkozni a noi gondolkodással, meg akartam érteni a mukodését, ez kb. pár hónap GYK-t, Googlezést, keresgélést, olvasgatást jelentett. Rájottem, hogy hogyan kell olyannak lenni,hogy kozben nem változom meg, de mégis egy lány jobban tisztel és jobban kotodik hozzám (Rosszfiú a jófiúban). Akkor nagyon naiv voltam és éretlen szerelem téren. Most úgy érzem egyben tudnék tartani egy kapcsolatot. Kb. egy év telt el és túl vagyok az egészen, újra tisztán tudok gondolkodni. Vissza szeretném szerezni a csajt!

Van elég sok kozos pont ahol találkozhatnánk (suli, barátok, szórakozóhelyek), de ha nincsenek ott a haverok valszeg szóba se állunk egymással, mert nagyon haragudtam rá, és ezt tudta. Ez kis dolognak hangzik, de újra "megtanultunk" koszonni egymásnak ha elhaladunk egymás mellett és én ezt a békulés jelének veszem.

2012. máj. 23. 23:07
1 2
 11/11 Agnetha válasza:
Szia!Szerintem ne foglalkozz tovább az ex-csajoddal,millió más lány van a világon, aki megbecsül,szeret és tisztel majd Téged és nem árul el ilyen hitvány módon.Ügyet se vess rá, elmúlt, szép volt, ennyi.
2012. jún. 12. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!