Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kidobjam vagy megtartsam?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kidobjam vagy megtartsam? Melyiket ajánljátok?

Figyelt kérdés
Volt barátomtól van egy karkötőm. Nagyon szeretem, mert szép, és emlékeztet rá, de ugyanez az ok miatt el akarom dobni, mert ahányszor rá nézek, elszomorít, mert eszembe juttatja hogy nem szépen váltunk el (miattam). Közben mikor hajlanék afelé hogy kidobjam a tárgyat gyötör a bűn tudat, hogy ő még a mai napig is hordja azt a karkötőt amit én adtam neki.

2012. máj. 21. 22:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ezek a komoly problémák. :DDD
2012. máj. 21. 22:42
 2/14 anonim ***** válasza:

Dobd ki!

Bűntudat ide vagy oda,változtatni nem tudsz rajta.Ha folyamatosan a múltban elkövetett hibáidért bünteted magad,sose fogsz előrelépni és nem is lesz belőled jobb ember.

2012. máj. 21. 22:43
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát válassz egy középutat, ne dobd ki hanem mondjuk tedd el egy olyan helyre ahol mondjuk jól látszik díszként, de nincs állandóan rajtad hogy eszedbe jusson. Ha ő hordja azért tiszteld meg azzal hogy nem dobod a szemétre amit tőle kaptál.
 4/14 anonim ***** válasza:
Add el.
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez most komoly, hogy tőlünk, idegenektől várod erre a választ?

Ne. Ne dobd ki, tedd el egy fiókba. Ha szép, miért dobnád ki, majd túlteszed magad a pasin és lesz egy szép karkötőd.

25/N

6/14 anonim ***** válasza:
100%
ne dobd ki, csak egy ideig tedd el szem elől. majd hordod, ha már túl leszel rajta :) én is így voltam a nyakláncommal, amit az exemtől kaptam. már régebben szakítottunk, és most megint hordom, mert szép
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
rakd el a fiókod mélyére egy kis időre. majd mikor könnyebb szívvel gondolsz már vissza a kapcsolatotokra, előveheted. nem feltétlen kell hordanod nap mint nap. de ha talál a szerkódhoz, az alkalomhoz, bármihez...nyugodtan felteheted. nincs értelme, hogy kidobd. csak várj egy kicsit. remélem, segítettem. :)
2012. máj. 21. 22:44
 8/14 A kérdező kommentje:
Valamennyire már túl vagyok rajta, van már új barátom. Mielőtt elítélnétek, már több mint fél éve szakítottunk.
2012. máj. 21. 22:49
 9/14 anonim ***** válasza:
megérdemelnél egy Microsoft cimkét :)
2012. máj. 21. 22:53
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
dehogy dobd ki :) elteszed mondjuk 1 év múlva eszedbe megtalálod, jusson eszedbe egy szép emlék és itt zárd le a múltad! :)
2012. máj. 21. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!