Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akar tőle még valamit a volt barátnője?
Na figyu en minden ex baratnommel joban vagyok beszelunk mindeg mindenrol.igaz sosem haragbol valtunk el. a szitu az ha a parod szeret nem kell roszra gondolni annakellenere sem ha a masik csajsze jobban nez ki :). pl az ex baratnom feltekeny volt a legjobb baratnomre (nem volt kozottunk sose semmi )csak meg ertjuk 1mast lelki szemetesek szinten :) es h miert beszelek vele annyit stb.de meg magyaraztam neki a dolgokat es ennyi.na meg a vegen el terek a tematol sry.Ha szeret semmi gond,de ha rajta kapod hazugsagokon stb akk kicsit kezdenek aggodni felfigyelni a dolgokra bocsin nem akartalak meg bantani amit irtam csak oszinte vok. udve
2012. máj. 15. 10:19
2/11 A kérdező kommentje:
Engem csak az zavar, hogy rákérdezek miről beszélnek és csak annyit mond mindig h hát semmiről.. 2 órán keresztül a semmiről nem lehet :D Próbálok beletörődni csak bosszant a dolog.. Benne megbízok csak a csaj valahogy nem szimpatikus. Tipikusan az a manipulatív fajta, pénzes, vékony, nagymellű.. :\ A csaj bemásolgatja neki, hogy miket ír neki a barátja, meg miken vesznek össze stb. Szerintem nem az ex barátjával kéne megbeszélnie az aktuális kapcsolatának a problémáit. Meg tőle kérdezi milyen partycipőt vegyen.. Szerintem ezt a barátnőivel kéne megbeszélnie :D Én se keresem fel az ex barátom, hogy elsírjam neki min vesztünk össze a barátommal. Legyen vele jóba, nem érdekel, de nem kéne át esni a ló túloldalára sem.. :\
"Engem csak az zavar, hogy rákérdezek miről beszélnek és csak annyit mond mindig h hát semmiről.. "
Picit tul sokat kerdezoskodsz, engem pl. ez qrvara idegesitene, mar csak heccbol is ezt valaszolnam. Ha rad tartozna, elmondana.
2012. máj. 15. 10:43
Eben igazat adok a gondjaitokat ha vannak veled kene meg beszelni meg a cipo vetel stb... prob beszelnivele :) velem mikor a b nom beszelt en el magyaraztam neki a dolgokat. es meg ertette de nem tettem olyat nem irtam ami miatt feltekeyn lehetett volna :) szal kicsit figy oda a dolgokra.
2012. máj. 15. 10:47
5/11 A kérdező kommentje:
Nem kérdezősködök sokat, csak annyit h miről tud órákon át beszélni a csajjal, mert am meg a csaj buta mint a föld :D
Uruviel: Ha megbeszélné velem is a dolgokat nem lenne gond, csak így gáz, hogy nem tok semmiről.... :\
Válaszaid alapján már megértelek. Az nem baj, ha jóban van az volt csajával, az sem, ha találkozgat vele. Az viszont már engem is zavarna, ha nem beszélne arról, mit tárgyalnak.
2012. máj. 15. 11:08
ùùù de durva.mintha èn irtam volna de kicsit màskèpp a tortènetemet.
nekem a volt pàromnak volt egy ex felesège ès mindig kettonk kozè àllt. ez a dolog nem normàlis. exel nem kell tartani a kapcsoltatot-ha nincs gyerek.
nem akarlak bujtani de ez nem normàlis dolog. foleg ha nem ugy vàltak el mint baràtok.
2012. máj. 15. 12:11
8/11 A kérdező kommentje:
Sztem se kene mar nagyon tartaniuk a kapcsolatot. Nem koti oket mar semmi egymashoz. Szerencsere talakozni meg nem akarnak. Most annyit mondtam neki, ha vele beszel msnen vagy facen en addig nem beszelek vele. 1,5 orat vartam.. :/ nem tudom milyen a csaj mostani kapcsolata, de nem szeretnem, hogy bekavarjon. Nem akarom, hogy felhozza neki a multat vagy nosztalgiazzanak.. Nem hianyzik nekem a vita. Mondtam is neki, hogy nem hiszem el h ennyit mger neki h beszel vele utana meg tudja h velem vita lesz belole. Elobb utobb csak megunja. Attol felek nehogy a csaj teletomje a fejet hulyesegekkel. :/ Bocsi az ekezetek miatt, csak telefonrol vagyok.
9/11 anonim válasza:
én is egy "ex" vagyok,a volt barátommal csak baráti kapcsolatban vagyunk mert ismerjük egymást mint a tenyerünket és nagyon jól elbeszélgetünk...
ne féltékenykedj meg aggódj folyamatosan egy ilyen dolog miatt,mert ha sokáig cseszegeted őt valamivel ami meg sem történt hogy megcsal vagy ilyesmi,akkor kiborul a bili és tényleg megcsal mert állandóan piszkálod,és vágyni fog arra hogy valaki csak szeresse és kényeztesse.
Amúgy valószínűleg sokat beszélnek például a lány magánéletéről hogy hogy mennek a dolgai stb. amihez nem sok közöd van:)
2012. jún. 2. 12:21
10/11 anonim válasza:
Az én mostani barátom, már az elejétől irkodott az ex-barátnőjével, egész áprilisig. kb. 1éve vagyunk együtt. most véletlenül megláttam a levelet, és szerinte én reagálom túl, meg ilyenek. Úgy csinál mint ha ő nem is lenne hibás stb.. semmii... Pedig sms-ket is írt neki. A csaj szakitott vele.És engem is zavar. De már inább elhalgatom a dolgot. Nem is foglalkozom vele. Ha nem szeretne akkor már rég elhagyott volna az exért. :)
2012. aug. 17. 15:29
Kapcsolódó kérdések: