Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nekem egy 13 éves lány, de nem merek vele még beszélni se. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2012. máj. 11. 18:04
1/9 realrocknrolla válasza:
hát akkor most már csak elmutogatni és lerajzolni tudod neki... LEGYÉL MÁR FÉRFI MENNY ODA HOZZÁ
3/9 anonim válasza:
Ha 18 fölött vagy, akkor jobb is.
4/9 A kérdező kommentje:
Én 12 és fél éves vagyok. Az gond ha nem vagyok idősebb nála?
2012. máj. 12. 16:03
5/9 anonim válasza:
Osztálytársak vagytok?
Vagy legalább egy évfolyam?
Akkor nem ciki.
6/9 anonim válasza:
Beszélj vele! Ha nem beszélsz vele, úgysem történik semmi. Szedd össze magad és próbálj odamenni. De ne akkor, amikor a barátnői ott vannak!
Persze az, hogy beszélsz vele még nem garantálja, hogy sikerül a dolog, de ha meg se próbálod, akkor biztos nem fog semmi se történni. Neked kell kezdeményezni.
7/9 A kérdező kommentje:
Miről beszéljünk, mit mondjak?
2012. máj. 15. 21:52
8/9 A kérdező kommentje:
A lány azt mondta az egyik haveromnak hogy mondja nekem azt hogy már jár valakivel pedig nem is igaz. Úgy látszik ebből nem lesz semmi. :-(
2012. máj. 18. 18:00
9/9 anonim válasza:
Indulj a következőre. Nincs abban semmi, ha egy lánynak nem jössz be. Ilyen az élet. Menni kell tovább, és majd úgyis lesz valaki, aki neked is tetszik, meg te is neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!