Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Manapság egy jó vers, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság egy jó vers, miért nem elég vallomásnak?

Figyelt kérdés
Nem az a csajjal dumáltam eléggé sokat (ő is velem), meg minden de utána hazajöttem írtam 1 verset elküldtem neki azt semmi feedback....:S(visszajelzés....:S), szóval nem értem ezeket a nőket. Amúgy tegnapelőtt félnapot együtt voltunk egy kisebb családi kör jellegű társasággal. Bocsi a zavaros írásért csak még nem vagyok józan

2012. máj. 7. 17:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
értelek így igaz, szabad vers, de ez így sikerült vannak igazán nagyszerűek is ha érdekel küldök privátba :D
2012. máj. 7. 18:26
 12/16 anonim ***** válasza:
azért, mert EZ A VERS NEM JÓ!
2012. máj. 7. 19:00
 13/16 A kérdező kommentje:
jó van gyász hallgass plazmátxD
2012. máj. 7. 19:11
 14/16 anonim ***** válasza:
ez a vers eléggé. nem tudom. szóval közhelyes. kicsit Csokonay-s, meg hej rózsám, szeretlek-es beütése van. és ha már ilyen hangvételű, akkor nem kéne szabad versnek lennie, mert az meg inkább kortársaknál jellemző, és ettől az egész ilyen eklektikusnak hat. olvass Varró Dani Szívdesszertet és próbálkozz, kicsit "maibb" módon írni
2012. máj. 8. 17:25
 15/16 anonim ***** válasza:
bocs, Csokonai-t y-nal írtam. i-vel kellett volna.
2012. máj. 8. 17:28
 16/16 anonim ***** válasza:

giccses közhelyes szar, nem örülnék, ha valaki ilyet írna nekem.

és nem tudom, ki vagy mi az a plazma.

2012. máj. 8. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!