Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
O.dora930729 kérdése:
Hogy hódítsam vissza az exemet?
Figyelt kérdés
Pár napja szakított velem a barátom. Jött ugyanúgy mint mindig megölelt megcsókolt és egyszer csak kimondta hogy szakítani akar. Alig hittem el neki azt hittem hogy csak hülyéskedik....de nem :( Beszéltem vele személyesen és annyit mondott hogy szeret de már nem úgy mint kellene. Ő 24 éves én 19 vagyok és lány. Hogyan hódítsam vissza hogy ne tolakodásnak érezze és hogyan tudnám azt elérni hogy ő keressen meg azzal hogy mégis csak szeret? ( aki azt írná hogy hagyjam azt megkérem hogy inkább ne is írjon mert nem elfelejteni akarom hanem vissza kapni) Nagyon szép volt a kapcsolatunk csak egy párszor veszekedtünk de az egészséges szinten. terveztük hogy összeköltözünk már eljegyzésről is beszélgettünk. Nem tudom elfogadni hogy vége. Kérlek Titeket segítsetek nekem vissza kapni hogy újból boldog legyek. Előre is köszönöm a válaszokat:) Dóri2012. ápr. 30. 13:01
11/15 anonim válasza:
Semmi sem történik ok nélkül. Kérd meg szerintem, hogy beszéljétek át, mert 8 hónap után ennyit azért megérdemelsz tőle. Mert nem ez egy kapcsolat helyes lezárása.
Ne könyörögj, ne kérd, csak törődj bele. Ne keresd pár hétig, aztán vagy felkeres ő, vagy nem .. akkor keresheted te, de sose tudni mit fog akarni akkor tőled :) Addig próbálj jó nőnek tűnni, főleg ha néhanapján összefuttok valahol véletlenül. Vagy a jól bevált facebook .. lássa, hogy másnak is kellessz, és nélküle is boldogulsz.
12/15 A kérdező kommentje:
Valamelyik nap eljött és azt mondta hogy van esélye hogy újra összejöjjünk meg gondolkodik rajta...ma meg felhívtam és azt mondta hogy törődjek bele hogy külön vagyunk...ez most mi volt tőle?
2012. máj. 4. 16:29
13/15 anonim válasza:
esély hogy újra összejöjetek...mindenképpen használd ki! mond neki hogy szereted meg hogy menyire hiányzik. irhadsz privit és ha kell még segitek:)
14/15 anonim válasza:
mi lett a vége? újra össze jöttetek? Most én is ugyanebben a cipőben járok mint Te :(
15/15 csaron56 válasza:
Énis örülnék a válasznak! Hasonlo cípőben járok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!