Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
A barátommal már több, mint fél éve együtt vagyunk.Kapcsolatunk elején mindig mondogatta, hogy bármit megtesz értem,(és ez látszott is rajta) folyton velem volt amikor csak tudott, ha elmentünk szórakozni sokszor egész este velem volt. Mára minden hétvégén azon vitatkozunk, hogy nemtölt velem annyi időt, mint korábban.Sokszor van nagyon rossz kedvem, erre csak azt mondja, ne legyek szomorú és kimegy a haverjaival. Mit tehetnék ? Már sokszor mondtam neki, hogy ha ez így megy tovább akkor csak ellök magától.Azt mondta, megváltozik, de ezt a következő hétvégére elfelejti. Nagyon szeretem őt, nemakarom elveszíteni, de nemtudom mit tegyek.

2012. ápr. 28. 00:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Felszállt a rózsaszíb köd...
2012. ápr. 28. 00:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Jaja, a szerelem kezdetben egy igen erőteljes kémiai koktél, ami miatt 1-2 évig az emberek biza nagyon kis cukorpofák tudnak lenni.

Aztán elmúlik az álomvilág és marad a reality. Melyben a barátod nem feltétlenül akar minden percben a nyakadon csüngeni. Ez amúgy szerintem nem baj. Kell, hogy külön is feltaláljátok magatokat, ha nélküle nem tudsz szórakozni, és ezt látja is, az nagyon kiábrándító tud lenni.

21L

2012. ápr. 28. 00:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Folyamatosan vitatkoztok, rossz a kedved. Surmó dolog, de nem biztos, hogy egy hisztis barátnővel töltené a hétvégét.

Persze azért néha lehetnétek együtt...

2012. ápr. 28. 00:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én meg úgy vagyok vele,hogyha én nem mehetek sehova akkor ő se menjen(vagy együtt ,vagy sehovaha) Ha én nem barátnősködhetek akkor ő se haverozzon!

Fifti -fifti

2012. ápr. 28. 01:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Tudod mit tudsz tenni ilyen helyzetben? Próbálj meg te is másfelé menni, te is találj programokat barátnökkel, menj el szórakozni vagy amit szeretsz csinálni Ahogy észreveszi rajtad,h önállósodsz, távolodsz töle, úgy fog közeledni feléd ha tényleg szeret. Most tényleg neked kell változtatnod, mert minél inkább rátapadsz, annál inkább távolodik majd töled!
2012. ápr. 28. 10:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!