Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy lányt 13 év alatt sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lányt 13 év alatt sem tudok elfelejteni, jelentheti azt, hogy ő az, akit boldoggá tudok tenni?

Figyelt kérdés
Alapvetően arra vagyok kíváncsi, hogy a sors képes e egymásnak rendelni embereket, mert én az első pillantás óta csak rá tudok gondolni, és soha nem érdekeltem rajta kívül más lány sem. Sajnos kissé hűvös természetű, és én is szó szerint lefagyok ha a közelében vagyok. De egyedül miatta akár képes lennék megalázni is magam.

2012. ápr. 27. 07:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Először mikor elolvastam a kérdést, azt hittem, hogy ti 13 éve barátságban vagytok, de nem léptetek tovább.

De így a válaszaid alapján ez ilyen plátói dolognak tűnik. Egyáltalán nem biztos, hogy boldoggá tudod tenni, esetleg fordítva, hogy ő tesz boldoggá téged, mert megkapod magadnak, de ez még nem garancia, arra hogy ő is boldog lesz.

Ha nem ismeritek egymást és nincs meg az a kis plusz, akkor akár a csillagokat is lehozhatnád az égről, akkor sem lesz belőle semmi.

A reménytelen rajongás, csak elcseszett idő, hidd el nekem, ha meg is kapod amit akarsz, lehet csalódni fogsz.

2012. ápr. 27. 13:29
 12/18 anonim ***** válasza:

A szerelem nem a terhek elviseléséről szól. Akár hogy is értetted. A szerelem két ember személyes találkozása testileg és lelkileg. De ez a találkozás örömteli és leírhatatlan. Aki szerelmes, az rózsaszínben látja a világot, feledékeny szétszórt stb.

Szerelem nem alakulhat ki 2 olyan ember között aki nem ismeri egymást, nem találkoztak, és nem kerültek olyan személyes kapcsolatba ami ezt lehetővé tenné.

Van aki csak azt hiszi hogy szerelmes, úgy érzi, meg van győződve róla, de később mikor igazán rátalál a szerelem, rájön hogy az csak valamiféle tetszés volt, és szó nem volt szerelemről.

A lány nyilván azért hideg veled, mert nem akar tőled semmit. Ha akarna valamit legalább barátkozna beszélgetne veled, vagy bármi jelét adná hogy akar valamit.

Szóval ha nekem kell egy pasi akkor biztos hogy nem hidegen közelítek felé, hanem kedvesen.

Ha 13 évig ez nem jött össze akkor felejsd el. És előbb gyógyulj meg, menj pszichológushoz, nem gondolod hogy kissé beteges 13 évig egy nőért rajongani akit valószínűleg nem érdekelsz? Mindenképp fordulj pszichológushoz szerintem.

Egy nőt az az ember tesz boldoggá akit ő is(a nő) szeret, olyan ember nem tudja boldoggá tenni akit ő maga nem szeret.

2012. ápr. 27. 17:36
 13/18 A kérdező kommentje:

1. nem plátói szerelem: nem testileg érzek vonzódást, hanem a lelkébe szerettem bele (de gyönyörű lánynak tartom). Ezért nem tetszés.

2. "Aki szerelmes, az rózsaszínben látja a világot, feledékeny szétszórt stb. "

Én nem felejtettem el semmit. Ez a lényeg.

3. "előbb gyógyulj meg, menj pszichológushoz, "

Nem vagyok beteg. Akkor alkoholt innák vagy dohányoznák stb... Mint a legtöbb ember. És nézd meg egyszer az arcom. Mert mindenkiről lerí hogy beteg vagy egészséges.

4. "olyan ember nem tudja boldoggá tenni akit ő maga nem szeret."

Egyetértek. De te megszoktad gondolom hogy aki szeret állítólag valakit az erőszakkal nyomul az illetőre. Én egy pofont se lennék képes adni a lánynak.

Végezetül

Nem szerelemről dumálok itt nektek, ami mulandó, hanem SZERETETRŐL az ég szerelmére. A szerelem elvesz, de a szeretet ad. És csak olyan kapcsolat működik, ahol mindkettő ad, de nem vár el a másiktól semmit.

Amúgy te vagy a legokosabb utolsó hozzászóló (minden amit írsz szerintem teljesen rendben van).

És figyelj nem vagyok rajongó én már teljesen kinőttem az ilyenekből. És biztos lehetett egy pillanatnyi elvakultságom, de ennyi nem több. Tudom mik a fontosak az életemben, és nem fogok elvonatkoztatni egyik részüktől sem. Mostanában hangulat változásom van valamiért és képes vagyok buta dolgokat is leírni (így visszaolvasva sok az ilyen és én is csak mosolygok rajtuk). Alapvetően azt kellett eldöntenem hogy szerelem e ez vagy szeretet. Én utóbbinál voksoltam. Egy valamiért vagyok így büszke magamra, mert minden amit leírtam őszinte volt, még ha felfokozott hangulatban voltam is, bár ezek azok viselkedések, amit én sosem szoktam amúgy mások előtt megtenni. És tudatlanul sem tudnák hülyét csinálni magamból a lány előtt, amúgy is szégyenkezne ő emiatt, amit én nem akarok. Mindig visszafogott vagyok és kulturált, leginkább ezekkel tudnám felhívni magamra a figyelmet. de tudom hogy ő többet akarna, ezért nem fogok lépni felé, mert nem nyomulok rá, azzal ő nem lesz boldog. De egyszer szívesen látnák tőle egy boldog mosolyt.

Amikor utoljára láttam az talán egy lenéző vigyor lehetett nem tudom, nem látok bele a fejébe (nincs az a szeretet ami ezt megengedné). És bocsássa meg, hogy nem tudtam kitartani mellette amikor szüksége lett volna valami támaszra, lehet hogy megtalálta, de irtózok annak a fickónak a képétől aki akkoriban ott loholt a nyomában. Valami kellemetlen érzés fog el az ő irányába. (Nem.. nem ismertem, de folyton kísért egy kép ami túl élessé vált számomra. De lehet hogy ez félreértett értelmezés számomra, és nincs akkora pofám hogy bármit is szövegeljek a múltamban szereplő emberekről. Te jó ég megint sokat írok, aki az uccsó kommmentet írta mindig erre késztet valamiért nem tudom.

Szóval nem léphetek semmit rájöttem, mert már tudom hogy őt sérteném és én sem akarok azzal a teherrel élni, hogy visszaurasított. NEM TUDNÁM TÖBBET MAGÁRA HAGYNI!

És azt sem tudom hogy csak a lelkemért szeretne e ő is, vagy fontosak lennének e az anyagiak stb... Ami nálam újabb gond.

2012. ápr. 27. 18:44
 14/18 anonim ***** válasza:

Ha eddig nem érdekelte a szereteted, akkor most se fogja, ha sz@rba sem vesz.

Hűvös, mert nem akar tőled semmit. Ez teljesen érthető. Te tudod, hogy visszautasítana. Akkor meg miről ábrándozol? Szeretheted a lelkét, de azzal mit érsz?

Nem írtad a korodat, de te nem szeretnél barátnőt, később feleséget, családot? Lépj tovább ezen, csodáld távolról, de ha erre képtelen vagy tényleg segítségre van szükséged.

2012. ápr. 27. 21:37
 15/18 A kérdező kommentje:

Teljesen igazad van, és már én is lezártam a témát. De had tisztázzak egy félreértést: NEM a lány írta meg az egész életemet, hanem végigkísérte azt. Nem csak árnyéka voltam akkoriban önmagamnak. Hál istenek hiába voltak kellemetlen szituim, de de volt pár ember akivel egész jól elvoltam, szóval én is éltem egyfajta életet.

Amúgy már lezártam a dolgot, kezdek megnyílni a többi lány felé (eddig sem volt bajom velük csak nem tudtam "úgy" nézni rájuk), de a témát övező lányt sosem fogom elfelejteni, ne kérdezzétek miért, mert képtelen vagyok szavakba önteni. De megvan az oka.

Köszönöm mindenkinek aki válaszolt és időt szakított a kérdésemre, ezzel le is kívánnám zárni a témát.

2012. ápr. 28. 07:59
 16/18 A kérdező kommentje:
És bocs az ismétlődésekért.
2012. ápr. 28. 08:01
 17/18 A kérdező kommentje:

Amúgy a többi válaszadónak mondom mert visszaolvastam és rájöttem itt minden félreérthető lett (nyilván én hibáztam, túl sok a részlet azok pedig ezzel arányosan lettek hiányosak) én nem voltam szerelmi kapcsolatban vele, és 13 éve ismertem meg, de nem tudom milyen dolog volt amikor még felfigyeltünk egymásra. Csak azt tudom hogy közeli. És erre próbáltam rájönni mi lehetett.

Írtam hogy "én hoztam elő valami csodálatosat" meg hogy "hülye hibák miatt hagytam magára" túlzottan is olyat éreztet amit nem akartam hogy süljön a kommenteimből (és ezek a mondatok nem kettőnkről szóltak, hanem sok mindenről, voltak problémáink a közösséggel, de ez itt már külön utakon folytatódott. És hiszem hogy ez volt az egyik dolog, ami el szakított tőle.

Alapjaiban megmaradtak az emlékek amik hozzá kötnek. És még mindig kellemes. Most már elmondhatom hogy őszinte vagyok... a többit már bánom. Már szinte úgy érzem hogy kibeszélő showot kreáltam róla meg magamról, pedig nem ez lett volna a lényeg...

Na mindegy pár időt elvesztegettem, de fújok egy levegőt és hagyom a csudába az egészet.

Minden jót és köszönöm még egyszer a válaszaitokat.

2012. ápr. 28. 09:26
 18/18 A kérdező kommentje:
De mégis ha egy új szemszögből ti is visszatudjátok olvasni a dolgokat, akkor nyugodtan írjatok, majd meglátom, hogy így több értelme volt e.
2012. ápr. 28. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!