Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/16 LazyJones válasza:
Voltam.
Szakításnál VOLT esélyem. Megpróbáltuk, nem ment. Viszonzatlannál viszont csak ülök, és nem értem, miért nem működhet. Főleg akkor, amikor a classic "Legyünk barátok inkább" állapot van.
"Ez a legyünk barátok duma olyan, mintha azt mondanák egy állás kapcsán, hogy bár tökéletesen megfelelsz a kínált pozicióra, nem téged vesznek fel, hanem egy alacsonyabb képzettségű illetőt. Téged megtartanak alacsonyabb fizetésért tanácsadói pozicióban, és minden hónap végén majd elmondják neked, hogy mennyire szarul is teljesít az az illető, akit a te helyedre vettek fel."
12/16 anonim válasza:
nema viszonzatlan szerelem a szar. hanem az, amikor a másikról nem tudod eldönteni hogy tényleg szeret e vagy sem? amikor egyszer olyan jeleket ad mintha ő is akarná, aztán a követekző pillanatban már le se tojik mondhatni, közben te csak vársz és jeleket kérsz az univerzumtól, de az is szemétkedik veled és küldi a jeleket, de azok alapján se lehet eldönteni hogy most mi van, lépni viszont nem lehet mert félsz a csalódástól, vagy hogy esetleg pozitiv lenne a válasz, de mégse lenne jó, mert akkor ugye ott van az az oldal amikor közömbösen viselkedik és felmerül a kérdés újra hogy akkor most tényleg szeret e kellesz e neki, vagy csak egy valaki vagy aki éppen kapóra jön..... :D
13/16 lila nyuszi válasza:
Voltam többször is és vagyok is, néha vagdosnám az ereimet ha nem lenne itthon egy doboz seduxen....
20/N
14/16 anonim válasza:
Csak viszonzatlanul voltam, mivel csúnya srác vagyok.
16/16 anonim válasza:
Van a viszonzatlan szerelemnél is rosszabb,az ha szeret ö is látszik is érzed is de mégsem lehetsz vele hiába szeretnétek és le kell mondani a távolság miatt ,mert egy ország választ el és egy csomó dolog akadályoz benne hogy egyszer találkozzatok élőben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!