Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek szerelmes belé?
Figyelt kérdés
már kb másfél hete járok egy fiúval, de nem tudom őszintén hogy mit érzek iránta, de azt tudom hogy nem vagyok szerelmes belé. de viszont szeretnék már kicsit többet érezni iránta.. :/ csak szeretném ha ez a kapcsolatom végre működne normálisan.2012. ápr. 21. 22:29
11/16 anonim válasza:
nem mindenki az a könnyen szerelembe eső típus.valakinek több idő kell hozzá,és gondolj bele,másfél hét még nem elég idő,hogy megismerd annyira a másikat,hogy azért szeress bele,amilyen! ahhoz,hogy teljesen megszeresd,ismerned is kell,akkor lehet szerintem valódi szerelemről,és nem plátóiról vagy fellángolásról beszélni.ezt fontold meg,mielőtt a szakításról döntesz.
12/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat, elírtam, nem másfél hete, hanem másfél hónapja járunk. szóval másfél hónapja járunk, alig találkozunk, mivel másik suliba jár. Lehet hogy ez is probléma lehet, mivel hetente max. kétszer találkozunk és akkor elmegyünk együtt valahova...
2012. ápr. 22. 20:43
13/16 A kérdező kommentje:
De ha másfél hónapja járunk és még mindig nem vagyok szerelmes belé, akkor mi legyen?
2012. ápr. 22. 20:44
14/16 A kérdező kommentje:
már m1 azért köszönöm a válaszokat! :-)
2012. ápr. 23. 17:23
15/16 anonim válasza:
Ha 1,5 hónap alatt nem tudtál beleszeretni akkor szerintem hagyd. Miért szeretnéd megszeretni? Írhatod priviben is.
16/16 Cukorfalat99 válasza:
Ha magadba nézel akkor tudod hogy igazán érzel e valamit iránta vagy nem de nem fogsz tudni beleszeretni ha nincs meg a tűz köztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!