Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy szerezhetném vissza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettangel kérdése:

Hogy szerezhetném vissza Életem Szerelmét?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2012.Január 7-én jöttem össze azzal a sráccal akit nagyon szeretek, és 2012. április 18-án szakítottunk. Az ok : pár hónapra kimentem volna külföldre dolgozni a legjobb barátnőmhöz és meséltem a mostmár exemnek , hogy megyek ki és minden jó lesz majd jövők vissza 4 hónap múlva. Közben a barátnőm szólt nekem, ha ki akarok menni akkor hozzá kell mennem egy férfihoz. Nem akartam így kimenni és nem mondtam el a barátnomnak ezt a dolgot, csak április 18-án vettem rá magam, hogy elmondjam neki. Ő ezt úgy vette, hogy hazudtam neki és szakított. De másnap újra nálam aludt és volt szex is. Reggel tőlünk ment dolgozni és mondta , hogy szeret, de össze van zavarodva és gondolkodnia kell rajtunk. A Ti véleményetek szerint mennyi esélyem van, hogy újra összejöjjünk? A válaszokat előre is köszönöm :)

L/19

2012. ápr. 21. 16:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem is szakítottatok. Ok sincsen rá.
2012. ápr. 21. 16:37
 2/6 anonim ***** válasza:
talán semennyi esély sincs,előbb el kellet volna mondani neki a helyzetet így érthető hogy össze zavarodott,hagy neki párnapot és ha mégis o ügy gondolja hogy kibékülne veled hat úgyis meg keres de ne telepedj rá mert avval nem lesz a tied és csak elijeszted magadtól.
2012. ápr. 21. 16:40
 3/6 anonim ***** válasza:

"csak április 18-án vettem rá magam, hogy elmondjam neki..."

Talán ott követtél el hibát, hogy nem rögvest mondtad el neki, és az is fontos, hogy mennyire látja rajtad a megbotránykozást, amit az a külföldi okozott benned.

Ha bűnbánó volt a fejed, akkor ez adott táptalajt ahhoz, hogy akarjon-e veled továbbra is kapcsolatot. Mert van ami neki egyértelmű, viszont nálad a küszöb talán máshol van. Beszélnetek kéne erről, mert ő egyedül ennek nem tud a végére jutni. Mondd meg neki, hogy napokig nem tudtál mit kezdeni a döbbenettől...vagy valami ilyesmit, lényeg, hogy szörnyű nagy bűnbánatot kéne tanúsítanod az egész hallgatásodról.

2012. ápr. 21. 16:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Én eleve nem értem a sztorit.Kifejtenéd ezt sokkal részletesebben?

"Közben a barátnőm szólt nekem, ha ki akarok menni akkor hozzá kell mennem egy férfihoz."

Magyarul: akkor kapsz kinn munkát, ha egy kinti faszihoz hozzámész?Vagy a barátnőd azzal a feltétellel szerzett munkát neked, hogy a valakijét szórakoztatod?(magyarul,kőkeményen: szexuálisan kéjelegsz vele)

Vagy arról van szó,hogy a barátnőd arra hívta fel a figyelmedet,hogy ennek a faszidnak,akid van,a férjednek kell lennie ahhoz,hogy kimehess és a barátnőd által ajánlott állásban dolgozhass?(bár ennek nem tudom, mi a jelentősége ebből a szempontból[munkaügyileg], hogy férjnél vagy-e, vagy sem)

2012. ápr. 21. 16:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Az a lényege, hogy úgy mehettem volna csak ki, hogy hozzámenjek egy férfihoz, akinek ez a vízum miatt kellett volna. Állítólag másfél milliót kaptam volna Tőle, hogy papíron a felesége vagyok, amíg megvan a vízum. De én ezt elusítottam. A barátnőm azért erőltette, mert ő is kap jutalékot azután, hogy visz ki lányokat ilyesmi céllal.Mivel nekem nem lenne elég pénzem kint megélni a barátnőm ajánlotta ezt a lehetőséget, mert nem szeretné, hogy rajta élősködjek amíg nem csináltatom meg az összes papírt.De én ezt elutasítottam, mert szeretem az expáromat. Nem értem, hogy miért nem osztottam ezt meg a barátommal. Az exem édesanyukája szerint még semmi sincs veszve, mert a mai napon beszéltem Vele más témában és Ő úgy látja, hogy van még jövője a kapcsolatunknak.
2012. ápr. 21. 16:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Sehogy, majd jön egy újabb Életed Szerelme, no és még egy újabb és még egy újabb ...

19 évesen ekkora baromságok miatt összeveszni, csak olyannal lehet, aki nem az életed szerelme.

2012. ápr. 22. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!