Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, volt már olyan hogy el lány elétek állt és szerelmet vallott?
Figyelt kérdés
hogy reangáljátok ezeket le?2012. ápr. 14. 11:30
1/9 anonim válasza:
Konkrétan nem szerelmet vallott, hanem föl ajánlkozott... Elég gáz volt :D
2/9 anonim válasza:
Sajnos még nem, de ha ez történne, én örülnék neki. Hülyeség, hogy csak a fiú kezdeményezhet.
3/9 anonim válasza:
Hót részeg volt, úgyhogy megpróbáltam levakarni magamról.
5/9 anonim válasza:
Már történt, jártunk egy hónapot.
6/9 anonim válasza:
Kb 6 hónapja! Nagyon jót tett az önbecsülésemnek! Már nem a 20-as korosztályhoz tartozom de ő igen! Szóval megköszöntem neki, hogy ennyire őszinte volt és kértem, hogy bocsásson meg, hogy nem viszonzom
7/9 anonim válasza:
Utolsó válaszoló: legalább csak a monogramodat elárulnád ? :D
Én mondtam már egy számomra fontos személynek, h szeretem. Csak így simán, nyersen, bár egy elég intim pillanatban. Visszautasított, azóta is nagyon fáj, mert én úgy érzem jó páros lettünk volna. De el kell fogadnom, idővel talán menni fog...
8/9 anonim válasza:
Volt. Olyan is volt aki egyszerűen lesmárolt egy óvatlan pillanatban. :D Az ilyenek amennyire elvakultak annyira szánalmasak! Többnyire kiröhögtem az ócska próbálkozásért, de volt akit meghúztam és utána röhögtem ki és tettem rá nagy ívben.
9/9 anonim válasza:
uccsó,akkor te egy igazán undormány ember lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!