Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen szerelem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy lány a suliban. 2 osztállyal felettem jár, és nagyon tetszik. Már december környékén kiszúrtam, de nem mertem kezdeményezni, így hát mint gyáva ember a facebook-ot választottam. Ekkor láttam meg, hogy kapcsolatban van. Az un. pasiját meg még azért nem láttam körülötte, mert nem ebben a városban lakik, de ettől függetlenül nagyon is jó a kapcsolatuk. Lehet kicsit viccesen hangzik, hogy hónapok óta olyanba vagyok szerelmes, aki még a nevemet se tudja... de ez van. írtam is ki pár kérdést, hogy mit tegyek, amire hasonló válaszokat kaptam: hagyd, felejtsd el stb. De nem felejtettem el... minden nap eszembe jutott, és minden nap megnéztem hogy nem-e szakított azzal a bizonyos sráccal. Már nem bírok várni... más lány pedig amikor kezdeményezni akar, mindig Ő jut eszembe.... Soha senki iránt nem éreztem még ezt.. Mit kellene tennem?2012. ápr. 20. 21:40
2/9 A kérdező kommentje:
hát igen, csak viszont ha elkezdek vele megismerkedni akkor bekerülök abba a bizonyos "barát" zónába, ahonnan kb lehetetlen kitörni
2012. ápr. 20. 21:56
5/9 anonim válasza:
Ha jobban nézel ki, mint a pasija, akkor van esélyed.
6/9 anonim válasza:
Hívd fel magadra a figyelmet. :D Érd el, hogy ő akarjon Téged megismerni.
Egyébként én anno a buszon néztem ki egy srácot, és mindig átszálltam a kék buszról, és megvártam, ahol ő szállt fel. Volt mikor 3 órát is vártam rá...
Egy helyre mentünk bulizni,és ő jött oda hozzám a barátaival.
( Egyébként a srácról beigazolódott, hogy egy életképtelen f**sz, és a legjobb barátjával jöttem össze.)
7/9 ZakuroSenshi válasza:
Az a helyzet h fiatal korban a lányok nm szívesen járnak náluk fiatalabb fiúkkal. De mivel volt már rá számos példa, nyugodtan lehet próbálkozni. Mindenképpen a belső énedre támaszkodj, és magadat add. Remélem összejöttök :)
8/9 anonim válasza:
1. vagyok. Mindenhonnan van kiút, még a barát zónából is. :) CSAK TENNI KELL ÉRTE! Egyébként hány éves vagy?
9/9 A kérdező kommentje:
16/F és még mindig ugyan ez az állapot :'(
2012. máj. 5. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!