Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen hülye?
Figyelt kérdés
2009-ben egy rendezvényen találkoztam egy fiúval, akivel sokat szemeztünk. És most 2012. van, azóta 3 év telt el, mégis egyfolytában rá gondolok. Normális ez? vagy beteg vagyok? 23/L2012. ápr. 19. 12:47
11/13 anonim válasza:
sajnos igen és én a helyedben gyorsan mennék a legközelebbi orvoshoz tényleg!
12/13 tetris válasza:
Ha annyira tetszettél neki, akkor miért nem kezdett veled kapcsolato? Hiszen tudta, hogy ha a rendezvénynek vége, akkor nem biztos, hogy újra találkozni fogtok még valahol. Szóval tetszettél neki, de nem annyira, hogy lépjen is ez irányba.
Ez eltelt három év alatt ezt a fiút gondolatban felruháztad mindenféle pozitív jellemzővel. A valóság pedig lehet, hogy nagyon is kiábrándító. Maradj csak szépen a jelenlegi barátoddal, ezt a régi fiút pedig lassan el kellene már engedned a gondolataidból. Szerintem ő már arra sem emlékszik, hogy te a világon vagy.
13/13 mosolyogj! válasza:
Szerintem egyáltalán nem vagy hülye. Én két évvel ezelőtt láttam meg egy pasit egy kávézóban Prágában. Sosem tudtam meg ki az, vagy hogy hívják, de valahogy volt benne valami különleges... nem igazán lehet ezt megmagyarázni... Ha tudnám a nevét és lennének közös ismerőseink én biztos megkeresném.... (jah és szerintem nem kell neked orvos)Ha kedved lesz írd meg nekünk majd hogy mi történt veletek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!