Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes párok! Milyen érzés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes párok! Milyen érzés szeretni és viszont szeretet adni egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Én sajnos nem éltem még meg ezt, sosem szeretett egy lány sem viszont. Sokat csalódtam és már kezdek beletörődni, hogy talán én nem is érdemlem meg, hogy szeressenek negem viszont mint másokat.

Csak arra vágytam, hogy legyen egy lány, akivel ott lennénk egymásnak, akit megölelhetnék, megcsókolhatnék, szívből szeretnék és aki viszont szeret engem.

Sosem tapasztaltam, nincs is szerencsém a lányoknál, vannak gátlásaim nagy tömegben idegen emberek előtt és ezért sosem mertem kimutatni ha tetszett egy lány.

2012. ápr. 18. 18:49
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

ma 21:25

Miért, mégis mit kellett volna tennie?

Őszinte volt, kedves, állandóan keresett, többnyire ő keresett meg nem én először, ez is tetszett benne, végre úgy éreztem, hogy nem csak én adok bele a kapcsolatban, haenm egy lány is akarja, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz.

A legtöbb lányban azt nem kedvelem, hogy annyira érdektelenek az irányomba, elvárják, hogy csak én kezdeményezzek, én keressem őket mindig, ha ne kerestem meg nem is kerestek volna maguktól. Ő más volt.

2012. ápr. 19. 21:29
 22/23 Betonfasz ***** válasza:
100%

Azt a qrva...

Hát, faszikáim, most lehet nyomkodni a piros kezet, de komolyan mondom, a hideg kiráz a sok ilyen kérdéstől.

Tesó! Mi a büdös franc akadályoz meg abban, hogy levetkőzd a gátlásaidat? Megmondom én, mi: nem mi, hanem Ki. Te magad, bazzeg. Sokkal egyszerűbb itt a gyiken sírdogálni, mint mondjuk teljes szívedből és minden akaratodból, de nem görcsösen rászánni magad a változásra.

Nem baj, ha érzelemközpontú vagy, de ne zúdíts a csajokra mindent, mert akkor jön a duma, hogy "túl sokat adsz". Meg ahogy már előttem is írta némely csóka vagy csajszi, ha nem is ismered, de beleszeretsz, az komolytalan, naná, hogy nem viszonozzák. A nők szeretnek küzdeni, pajti, birtokolni. Ha egyből a lábuk elé veted magad, mégis mit vársz??!

Ismerek egy-két ilyen "érzelemközpontú" srácot, mint te. Amint rászánták magukat arra, hogy sírás helyett tegyenek is valamit, ÉS NEM CSAK AZT VAGY ÚGY, AHOGY EDDIG, fura módon egyre sikeresebbek lettek a csajoknál, és, szintén érdekes "mellékhatásként" az "érzelemközpontúságból" is alábbhagytak...

Segíteni szeretnék, cimbora, pedig nem nagyon szoktam. Le lehet pontozni, teszek rá, attól én még szerelmes vagyok, ami qrva jó, és szexelek, ami szintén qrva jó.

2012. ápr. 20. 12:35
 23/23 anonim ***** válasza:
Csodálatos. :)
2012. jún. 10. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!