Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes párok! Milyen érzés szeretni és viszont szeretet adni egy kapcsolatban?
Én sajnos nem éltem még meg ezt, sosem szeretett egy lány sem viszont. Sokat csalódtam és már kezdek beletörődni, hogy talán én nem is érdemlem meg, hogy szeressenek negem viszont mint másokat.
Csak arra vágytam, hogy legyen egy lány, akivel ott lennénk egymásnak, akit megölelhetnék, megcsókolhatnék, szívből szeretnék és aki viszont szeret engem.
Sosem tapasztaltam, nincs is szerencsém a lányoknál, vannak gátlásaim nagy tömegben idegen emberek előtt és ezért sosem mertem kimutatni ha tetszett egy lány.
"szóval nem egy egyszerű dolog a szerelem, mintha a jó a jót kioltaná...és mintha néha a jót a rossz vonzaná..."
..húú ezen még sokat fogok töprengeni! :)
Milyen szellemi virtuozitással megáldott emberek írogatnak itt a viszonzatlan szerelem témakörében. :) ..filozofikus hajlammal jó olvasni ezeket a gondolatokat!
Akkor én elég fura vagyok, mert fiú létemre elég sűrűn estem szerelembe, viszont egy lány sem viszonozta az érzéseimet.
Én tényleg őszintén szerettem ezeket a lányokat, de ők sajnos nem éreztek irántam így.
ma 22:23
Sajnos nem volt szerencsém igazán kifejezni a szeretetem egy lány iránt sem, nem engedték.
Bár az is igaz, hogy fiú létemre, elég érzelemközpontú vagyok.
ma 20:32
részben igazad van, volt ilyen is, de legutóbbi szerelmemmel nagyon is közel kerültünk egymáshoz, csak ő nem érzett úgy irántam, mondta is, hogy sajnálja, hogy nem tudja viszonozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!