Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Mit szólnátok, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szólnátok, ha az alábbi verset kapnátok egy sráctól? 1-10-es skálán mennyire tetszik nektek.

Figyelt kérdés

Hát itt ülök,

és erőlködök,

hogy visszaadjak akár csak egy szilánkot

a tükörből, mellyel fogadtad e világot.

Az én világom, a kacat-terem,

ahova a túlfeszültséget levezettem.

S csak ránéztél, és megértettél:

kacatom nem ért soha többet ennél,

és én rád néztem, és megértettem,

nem volt még hasonló közönségem.

S hogy különleges én nem vagyok,

csak te általad, mikor adhatok,

mikor néhány lefirkantott szócsírából

csodálat virágzik a világomból

az arcodra, és nagy hirtelen felismerem,

többet ér így mindenem,

hogy eddig egy vers sem volt teljes

s magánnyal volt csak terhes

minden szó, mit írtam

minden mosoly s könnycsepp, amit sírtam.

Dőlhetne szó százával belőlem,

elég soha nem lenne közöns-én-em,

hogy tudjam, nem vagyok egyedül,

hogy, láttak így meztelenül,

és ez valakinek valamit adott,

nem csak zavart mosolyt szabott

az arcra, és különleges én így lettem,

benned újjá születhettem.

2012. ápr. 15. 22:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

én nem rajongok a versekért, de ha egy srác nekem írna nagyon boldog lennék.

szerintem szőhetnél bele valami személyeset, amiről ketten tudjátok, hogy mi :)

de a vers 10/10:)

2012. ápr. 15. 22:25
 12/24 A kérdező kommentje:
Utolsó: köszi a részletes elemzést, sosem tudtam valójában kötött formában verselni, csak érzésből megy, sajnos nem is találtam semmit, amivel megtudnám tanulni, de érdekel bármi, ha tudsz valamit javasolni.
2012. ápr. 15. 22:27
 13/24 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon gáz. Ha felrakod a dokk.hu-ra, ott meg is fogják mondani szakemberek.

Szerintem ne égesd magad. Sokkal hatásosabb lenne a "meghívhatlak egy sütire?" invitálás vagy egy szál virág.

2012. ápr. 15. 22:28
 14/24 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig, lusta vagyok, majd egyszer:D de már rénézésre jobb, mint nekem egy csávó úgy 'írt" verset, hogy vmi gagyi versekbe behelyettesítette a nevemet, de nem is rímelt, és aztán kérdezte, h milyen?:D mondom hát ezt még gyakorolni kell, mondja, hogy de iylet biztos nem adott még neked fiú.. (gondoltam is magamba, hogy iylen sz@rt tényleg nem):D
2012. ápr. 15. 22:29
 15/24 anonim ***** válasza:
En nem vagyok egy muveszlelek, a versek sem a kedvenceim, de ez kifejezetten tetszett. 8/10 :)
2012. ápr. 15. 22:30
 16/24 A kérdező kommentje:
Kedves szakemberes! Köszönöm az "őszinteséged". Nem nekik írtam, hanem egy lánynak, és kíváncsi voltam, hogy a gyakorikerdeseket látogatók közül kinek hogy tetszik. Köszi, hogy elmondtad, hogy nem tetszik. A szakemberek véleményére nem adok, mert nem nekik írtam, az őszinte segítő szándék érdekel, a lefikázás nem. Egyébként általában sikeresek szoktak lenni a verseim, még ha nem is vagyok igazi költő, és csak érzésből csinálom.
2012. ápr. 15. 22:35
 17/24 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik! Nem erőltetett, őszinte, látszik, hogy "érzésből" jött, és ez a legfontosabb! Lefogadom, hogy a lány is nagyra fogja értékelni, főleg, ha már az eddigi verseid is tetszettek neki! 10/10

23/L

2012. ápr. 15. 22:43
 18/24 anonim ***** válasza:
közepes, de ha én kapnám, nagyon örülnék. 23/L
2012. ápr. 15. 23:34
 19/24 anonim ***** válasza:

..nem rossz...nem számoznám be..az olyan tucat lenne...szerintem nagyon örülne neki...a lényeg hogy te irtad neki,gondoltál rá...és ez mindennél több!!!tök mind1 hogy igy vagy ugy rímel-e..belőled jött neki....és ennyi...

....Irigylem a lányt....:-))

2012. ápr. 16. 09:07
 20/24 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy nézel ki. Mert most a sok naiva elolvad, pedig ez csak egy béna vers, nem is rímel rendesen a többiről nem is beszélve, de attól függ hogy kitől kapja az illető, tetszik-e neki a srác, mit érez iránta, stb. Mert egy béna versre is lehet azt mondani hogy édes vagy amiért megpróbáltad, hiszen szeretlek olyannak amilyen vagy. De így cseten ismeretlenül.... szar egy élet lehet.
2012. ápr. 16. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!